Top 2000 radio 2

Top 2000 radio 2

Top2000 op radio 2

Vanaf eerste kerstdag staat bij ons weer de Top2000 aan op Radio 2.

Sinds ik me kan herinneren luister ik hiernaar, ik ging zelf in de kerstvakantie mee met mijn vader naar het werk om een dagje te computeren en naar de Top2000 te luisteren, Heerlijk!

7 dagen vol met heerlijke muziek. Op het werk staat de radio ook aan op mijn telefoon zodat ik geen enkel nummer mis. Als ik thuis ben staat vaak de tv aan met Top2000 café. Leuk om naar al die mensen te kijken die daar zitten en genieten van de muziek.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit jaar niet gestemd heb voor de Top2000. Je kan maar een week stemmen tegenwoordig en voor je het weet is deze voorbij…. OEPS!

Toch deel ik wel met jullie de muziek waar ik op gestemd zou hebben als ik eraan gedacht had. Deze nummers betekenen veel voor mij, omdat deze herinneringen hebben voor mij aan dierbare. Of omdat deze nummers veel met mijzelf doen.

Top nummers voor mij

Metallica – Nothing Else Matters : Dit is mijn nummer, ik vind het een super gaaf nummer en rij er ook graag een rondje voor om als hij in de auto is en ik ben bijna thuis!

Marco Borsato – MooiIk ben een hele grote fan van Marco. Dit nummer raakt mij tot op het bot. Het kwam ook precies uit op een moment dat het precies sloeg op de tijd die wij als gezin doormaakte. Geniet van elk moment, geniet ervan hoe mooi het leven kan zijn!

Queen – Bicycle Race vroeger vond ik dit nummer helemaal geweldig en draaide het grijs. Dit laat mij terug denken aan vroeger, een fijne jeugd!

Frida Boccara – Cent Mille Chansons: Frida Boccara is gedraaid op de begrafenis van mijn oma in 2009. Dit laat mij altijd even terug denken aan haar, net als…   Abba – Thank you for the music

Vangelis – Conquest of Paradise is het nummer dat is gedraaid op de crematie van mijn opa. Ook dit nummer laat mij terug denken aan de tijd dat hij er nog was.

Led Zeppelin – Stairway to Heaven  Dit nummer staat vaak in de top 10 van de Top2000. Mijn vader vind dit nummer heel erg mooi en daarom laat dit nummer mij altijd aan hem denken. Even stilstaan hoe blij ik ben dat hij mijn papa is!

Dotan – Hungry Het nummer van Vincent en mij, dit is het nummer wat wij gebruikt hebben als openingsdans op onze bruiloft.

Dit zijn de nummers die heel belangrijk zijn voor mij en een hele mooie herinnering of gedachte bij mij losmaken.

Luisteren jullie ook naar de Top2000? Wat is voor jou een nummer dat je echt iets doet?  Geniet nog van enkele uren muziek, en Top2000 tot volgend jaar!

Liefs Jessica,   Follow me op bloglovin’!