The Questions of life

The questions of life TAG

Op de blog van Mommysworld werd ik getagd om the questions of life vragen in te vullen. Bedankt hiervoor Lin! Het zijn mooie diepgaande vragen die je eens laten nadenken over het leven. Hieronder geef ik antwoord op de vragen.

The Questions of life

Welke herinnering van afgelopen jaar geeft jou een grootste glimlach ?

Afgelopen jaar, mag het ook iets langer zijn dan een jaar geleden? Ik denk met een ontzettend grote glimlach terug aan onze trouwdag (10-4-2015). Het was een ontzettend mooie warme dag, met alle lieve familie en vrienden om ons heen, met een super feest! 

Wat heb je altijd al eens willen doen sinds je kindertijd?

Sinds ik een klein meisje was wilde ik heel graag op een Belgisch Trekpaard rijden. Dit heb ik afgelopen januari gedaan tijdens het weekendje texel! Wat een paarden zijn dat, mooi, lief en ontzettend breed, hahaha auw, wat heb ik een last gehad van mijn benen.

Wat zou je doen in het leven als er geen beperkingen waren?

Ik zou op een mooie plek in Nederland gaan wonen in een groot huis met veel land en een mooie oprijlaan (met een mooie audi), met mijn familie dichtbij me. Op het land een plek maken voor paarden en Vlaamse reuzen! Kindjes grootbrengen en vaak op vakantie gaan. Genieten van het leven!

Wat heb je voor het laatst over jezelf geleerd?

Nee zeggen en voor mezelf kiezen. Dit heeft wel even geduurd voordat ik dit geleerd had, en soms kan ik het nog steeds niet zo goed. Ik wil heel graag dat mensen me leuk vinden en ik wil ook heel graag gezellig blijven met en voor andere, maar soms heb je daar gewoon even geen zin in en nu kan ik er steeds vaker en makkelijker nee op zeggen. Dit heeft mij meer rust gegeven…

Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?

Dagdromen… hmm, de laatste tijd dagdroom ik heel vaak dat ik zwanger mag worden en hoe het zou voelen om een kindje in me te mogen dragen. Ook zit ik vaak met me hoofd met de vakantie die Vin en ik willen gaan plannen voor september. 

Welke verandering wil je het komende jaar toepassen in je leven?

Dit jaar wil ik mijn levensstijl veranderen! Waar ik al begonnen ben met de 60 day challenge, wil ik dat na de 60 dagen doorzetten en nog meer kilo’s kwijtraken. Sporten als gewoonte in mijn leven krijgen en gezonde keuzes maken qua eten! Een andere verandering die ik heel graag wil meemaken is dat ik een andere titel mag krijgen:  “Mama” maar helaas gaat dat niet bij iedereen op de normale manier en zullen wij waarschijnlijk langer “bezig zijn” Hier later op de blog meer over! 

Lieve Lin, bedankt voor het taggen voor deze mooie tag. Wil jij deze tag ook invullen, neem hem gerust over. Ik zou het leuk vinden als je mij erin tagt, zodat ik jullie antwoorden ook kan lezen. 

Liefs Jessica

Instagram,  Facebook en Bloglovin

5 comments

  • Jesje91

   Dank je ! Ik doe er nu ook echt alles aan om het te veranderen… Hopelijk werpt het zijn vruchten af.

 • Eline

  Mooi om te lezen. Hopelijk gaat je wens snel in vervulling.

  • Jesje91

   Dank je wel Eline! Dat hoop ik ook, ondanks dat mijn intuïtie iets anders zegt ..

 • mommysworldnl

  Ah super leuk dat je hem hebt ingevuld!
  Ik hoop echt dat jullie kinderwens snel in vervulling gaat, ik weet hoe moeilijk het is, maar als ik je blogs en reacties lees zie ik ook meteen dat je echt een positief persoon bent en dat helpt echt wel mee, dat reizen is ookecht iets wat ik heerlijk vind! Liefss Lin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge