Tassen collectie (zomer) 2016

In vergelijking met mijn schoenen collectie, heb ik eigenlijk helemaal geen tassen collectie. Ik weet wel hoe het komt, ik gebruik mijn handtassen vaak zo lang dat ik echt op het laatste moment pas een nieuwe tas koop, en mijn oude handtas meteen in de prullenbak verdwijnt. Vandaar dat ik maar zo weinig tassen in mijn bezit heb.

Tassen collectie van Jess

Ik heb wel geteld 6 tassen op dit moment, waarvan ik er zeer binnenkort waarschijnlijk 1 of 2 ga weggooien. De eerste die je ziet is mijn oude handtas. Deze tas was nog wel te zien in mijn artikel What’s in my bag.

Tassen collectie Jessica

Zoals je kan zien is de tas goed gebruikt, je ziet her en der de gebruikerssporen. Deze tas heb ik ooit bij de V&D gekocht voor ik dacht €35,-. Waarschijnlijk is dit ook één van de tassen die de prullenbak in gaat binnenkort. Maar welke gebruik ik nu als handtas?

Tassen collectie Jessica

Deze gebruik ik nu als handtas, ongeveer sinds het begin van dit jaar. Een mooi zwarte David Jones. Gekocht voor €40,- volgens mij. Ik was al even op zoek naar een nieuwe tas, in vele winkels al gekeken maar ik kon hem niet vinden, tot deze in mijn ogen tevoorschijn kwam. Ik heb al vaker tassen van David Jones gehad, ik vind het hele mooie tassen.

Tassen collectie Jessica

Dit is een tas die eigenlijk te “slecht” is om te laten zien, in de zin van, zo een nep merk tasje gekocht ooit eens op vakantie op Kreta. Hahaha, 5 jaar geleden voor €15,- ofzo. Ik wilde een klein tasje hebben zodat ik niet mijn grote handtas of rugzak mee moest slepen als we ergens heen gingen, en zo kwam deze in beeld. Eigenlijk gebruik ik hem nu helemaal niet, en hopelijk wordt deze binnenkort ingeruild voor een mooi exemplaar van Michael Kors. Een echte!

Tassen collectie Jessica

Hoort deze in het rijtje? Misschien niet in het handtassen rijtje, maar zeker wel bij de tassen. Deze eastpack gebruik ik eigenlijk altijd als we op vakantie gaan als handbagage. Er kan super veel “troep” in deze tas, en het draagt makkelijk op de rug. Deze Eastpak is al zo een 13 jaar bij mij. Vanaf het moment dat ik naar de middelbare school ging. Heb hem toen gekregen van mijn ouders, maar ik denk dat hij zo een €40-45 euro heeft gekost. Wil jij een nieuwe Eastpak, bekijk eens deze Eastpak collectie.

Tassen collectie Jessica

Is dit een echte Bjorn Borg? Als de Aktie sport toentertijd echte merken verkocht, ja dan is het zeker een echte! Deze gaat ook al een tijd mee, ik denk ook al zeker een jaar of 10. Ook dit is zo een tas waar je veel in kwam kan.

Tassen collectie Jessica

Jeetje, nu ik ze zo achter elkaar zie heb ik eigenlijk (bijna) alleen maar tassen die ik al lang in mijn bezit heb. Zo ook de laatste, ooit voor mijn verjaardag gekregen van mijn oom en tante, toen grote tassen in de mode waren. Want wat een ding is dit zeg haha. Ik denk dat deze ook rond de €40-50 euro was? Als ik de Eastpak niet mee wil op vakantie, kan ik deze ervoor in de plaats meenemen.

Hoeveel tassen hebben jullie? Is er een tas die je echt nog wilt hebben?

Liefs Jessica

PS: deze tassen vind ik ook heel erg mooi.

3 comments

 • Saskia

  Oh ik heb echt weinig tassen he. Haha. 1 schoudertas en 1 tas voor werk. That’s it. Ik neem ook bijna nooit een tas mee, alleen elke dag naar werk voor m’n spulletjes.

 • sammie

  Mijn schoenen collectie is ook groter dan mijn tassen verzameling. Ik heb er 3 en gebruik er eigenlijk maar 1. Soms wissel ik als ik een klein tasje mee wil nemen maar dat gebeurd zelden. Leuk om te zien wat je allemaal hebt, zo’n eastpack rugzak heb ik jaren op school gebruikt.
  sammie heeft recent gepubliceerd…Lieve lezers.My Profile

  • Jessica (author)

   Gelukkig ben niet de enigste! Het is net wat jij zegt, soms wil ik een klein tasje gebruiken, maar gezien de makkelijke telefoonhoesjes tegenwoordig heb ik daar alle pasjes in zitten die ik nodig heb. Dus neem ik vaak geen tas mee als dat niet nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge