TAG – 15 dingen die niemand aan je vraagt

15 dingen die niemand aan je vraagt TAG

Een nieuwe TAG blog, 15 dingen die niemand aan je vraagt, ben heel benieuwd wat jullie op dit moment denken van deze blog, welke vragen dat gaan zijn haha, ik dacht er namelijk ook iets anders bij toen ik hem zag op Jenniefromtheblog. Als jullie verder lezen zien jullie wat voor soort vragen het zijn! Veel plezier.

15 dingen die niemand aan je vraagt

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Onze kledingkast staat niet bij ons op de slaapkamer, maar de deuren zijn altijd dicht. De deur van de kamer waarin onze kasten staan, is ook altijd dicht.

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Soms, als het fijne shampoo is dan wel, maar soms zijn het van die 2-1 flesjes en dan vind ik dat niet fijn als shampoo. 

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?
Nee, waarom zou je dat doen? Je hebt er niks aan!

4. Gebruik je to-do lijstjes?
Ja soms maak ik to-do lijstjes, niet elke dag, maar vaak als ik nog enkele dingen moet regelen en dit schrijf ik dan op om allemaal te kunnen doen op mijn vrije dag. 

To do list, 15 dingen die niemand aan je vraagt

5. Heb je sproeten?
Nee, maar als ik ze zou hebben vind ik het niet erg, het heeft wel iets liefs. 

6. Heb je ooi tin de bosjes geplast?
Ja vast wel vroeger toen ik nog jong was. Maar ik kan echt niet bedenken wanneer het voor het laatst is geweest, dus dat is al heel lang geleden. Voor een vrouw is dat ook iets wat echt niet handig is, hiervoor zou ik best wel eens een man willen zijn om eens wild te plassen haha!

7. Hoe groot is je bed?
Ons bed is 180 x 200, lekker groot en we liggen ook echt op het uiterste randje van ons bed. Ver bij elkaar vandaan, haha, omdat we zo van elkaar houden… 😉

8. Ben je lui? 
Euhm… eerlijk, ja ik kan soms best wel lui zijn, dat sluipt er soms ook weer in. Sommige tijden ben ik echt niet lui, maar zodra de winter weer in zicht komt, komt ook de luiheid terug haha. 

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Ja al vind ik het eigenlijk ook wel heel gezellig. Een kat die de hele tijd voor mijn beeld langs loopt en eigenlijk boven op de laptop wilt gaan liggen om met mij te knuffelen. Even snel verder typen dus en aan de knuffel! 

10. Kauw je op pennen en potloden?
Nee, ik krijg het vaak wel voor elkaar op die lipjes eraf te buigen. Wat dan eigenlijk niet de bedoeling was! 

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
De held op sokken bij de padvinders ? No way!  Ik ben wel een keer meegeweest met een vriend van mij, maar daar was ik heel snel van afgekickt haha…

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Ja hoor, Disney voornamelijk! 

Disney, 15 dingen die niemand aan je vraagt

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?
Jep, maar niet altijd hoor. Ik merk wel als het donker is dat ik vaker tel, zeker in huis, dan weet ik of ik boven/beneden ben.

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Ja, als ik vrolijk ben of muziek in mijn hoofd heb wil ik wel eens een dans beweging maken of zitten te swingen in mijn stoel!

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Ja hoe kan een autofreak als ik dat niet weten! Ik heb het denk maar een enkele keer gedaan bij onze auto, was altijd op peil.

Wat vonden jullie van de vragen? Als je de TAG leuk vind mag je deze natuurlijk overnemen. Ik zou het heel leuk vinden als jullie mij volgen op FacebookInstagram en Bloglovin’

Liefs Jessica