Summer essentials by Jess

Summer essentials 2020

Het is alweer twee weken officieel zomer in Nederland. Wat een prachtige dagen hebben we al gehad. De zomer is mijn favoriete seizoen en ik kan niet wachten op veel meer mooie dagen. De zon, de warmte, het langer licht zijn, ik geniet er met volle teugen van. Zodra het zomer wordt komen bepaalde artikelen weer sneller en vaker tevoorschijn bij mij en ik wil jullie graag laten zien welke artikelen dat zijn. Mijn summer essentials dus.

Summer essentials

Elektronica

Een e-reader, nummer 1 voorwerp wat bij mij meer gebruikt wordt in de zomer dan tijdens de rest van het jaar. Ik vind het heerlijk om een boek te lezen in de zon. Elke keer als ik weer merk hoe fijn dat is, neem ik mij voor de rest van het jaar ook meer te lezen. Vaak lukt het wel een aantal weken om wat meer te lezen dan normaal, maar vaak schiet het er weer bij in.

Naast een e-reader gebruik ik ook vaker mijn telefoon of i-Pad. Daarnaast ben ik groot fan van de draagbare JBL boxen. Als je ’s avonds in de tuin zit, via Bluetooth even een muziekje in starten. Heerlijk!

Kleding

Nu ik zoveel ben afgevallen door mijn maagverkleining ben ik nog aan het zoeken naar wat voor kleding bij mij past. Wel merk ik al heel goed een verschil in kleding die ik nu sneller draag. Zo heb ik al veel vaker een korte broek aan met het warme weer. Afgelopen week heb ik zelfs tijdens het varen in Giethoorn mijn topje uitgetrokken om in mijn BH op de boot te zitten. Mijn zelfvertrouwen komt daarin steeds meer terug en daar ben ik echt super blij mee.

Vorige week heb ik zelfs een bikini besteld bij LASCANA, wel met een broekje die iets hoger valt. Oef dit is zo buiten mijn comfortzone, maar toen ik hem aanhad, zat hij zo fijn en stond hij ook erg leuk, dat ik heb besloten om de bikini te houden! Dit zal nog wel een drempel worden om te overwinnen om hiermee naar een zwembad te gaan, maar dat is wel mijn doel. LASCANA heeft ook hele mooie lingerie, daar ga ik de volgende keer maar eens tussen kijken, gezien mijn borsten ook veranderd zijn in formaat door de maagverkleining.

Binnenkort wil ik ook eens gaan kijken bij diverse winkels wat de paspoppen aan hebben. Dit wil ik dan gaan passen, het lijkt mij echt leuk om op die manier mijn lijf opnieuw te leren kennen en een kledingstijl te ontwikkelen.

Schoenen

De afgelopen jaren heb ik weinig schoenen gekocht. Als jij je niet mooi voelt in je lijf, ga je er ook niet heel veel moeite voor doen om je wel mooi te voelen. Althans dat deed ik niet. Zodoende heb ik weinig nieuwe schoenen gekocht de afgelopen tijd. Wat ik wel kocht zijn sneakers, makkelijk en comfortabel. Tijd voor nu dus om weer nieuwe schoenen aan te schaffen. Enkele weken geleden heb ik nieuwe slippers aangeschaft, welke ook meteen wel een nette uitstraling hebben. (Dat vind ik tenminste). Een van de musthaves als summer essentials! Ik zie dat ze nu in de aanbieding zijn, dus ik denk dat ik van de week maar even naar het centrum ga om een zwart paar te kopen.

summer

Dit zijn voor mij de belangrijkste summer essentials om deze zomer door te komen. Wat kan bij jou echt niet ontbreken deze zomer? Ik ben heel erg benieuwd wat jullie altijd nodig hebben en/of gebruiken in de zomer. Laat het mij weten in de reacties.

Liefs Jessica, Life by Jess