Wat vind Jess – Stom! lijstje

Stom! lijstje

Er zijn wel eens van die dingen waar je ontzettend aan kan irriteren of dingen die je gewoon echt stom vind. Ik heb de afgelopen tijd eens stil gestaan bij dingen die ik stom vind. Kijk je mee naar mijn stom! lijstje? Ik ben benieuwd of we enkele punten gemeen hebben.

Mijn Stom lijstje

Portemonnee nog moeten pakken

Ken je dat? Dan sta je in een drukke rij, bijvoorbeeld bij een to go supermarkt, waar mensen nooit hele karren vol boodschappen hebben, en degene voor je de hele tijd maar staat te wachten, en dan pas als de caissière heeft gezegd: het wordt dan €3,99 alstublieft, rustig aan haar portemonnee gaat pakken, nog moet zoeken naar het geld……. Nou je bent mij kwijt hoor, waarom heb je dat in vredesnaam niet gedaan toen je stond te wachten??? Dat vind ik dus echt stom!

Links rijders met de auto

Een hele slechte misschien, maar het stoort mij echt heel erg als mensen onnodig links gaan rijden, en dan ook nog met 90 km per uur waar je 100 mag, ga aan de kant! Haha, daar kan ik me wel aan irriteren. En ik zal meteen toegeven, ik kan dan wel een beetje duwen, guilty!

Witte sokken of witte boxershort

Zeg nou zelf, wit is toch echt wel een beetje uit de tijd? Mannen met witte sokken of witte boxers zijn dan ook totaal NIET sexy haha, nee blegh!

stom, witte sokken

Klitten in het haar

Nooit heb ik last gehad van klitten, maar sinds de lente vorig jaar heb ik last van klitten, niet in de punten, maar op de kruin van mijn hoofd. Wat is dit stom, en ik heb ook nog geen goed mengseltje gevonden wat het tegen gaat of verhelpt. Als je een tip hebt is die heel erg welkom!

Wachten op deel 3 van 50 tinten

Een jaar hé mensen, een heel jaar moeten ik en vele andere nog wachten op het laatste deel van de 50 tinten film! Waar ik na de eerste film al 2 jaar heb moeten wachten op de tweede film, doen de filmmakers het ons nu weer aan om nog een jaar te moeten wachten op het laatste deel! Zo stom!

Ik heb wel weer genoeg dingen genoemd die ik stom vind, en ik houd er helemaal niet van om negatief te zijn, dus het is ook genoeg voor dit artikel. Maar wat vinden jullie echt stom? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs Jessica, Life by Jess

4 comments

 • Charlotte

  Haha witte sokken zijn fout ja maar witte boxers vind ik wel meevallen eigenlijk. Ik vind langzaam links rijden ook stom en mensen die niet luisteren als je iets verteld zijn ook stom haha

 • Angela

  Wat een ontzettend grappig lijstje! Ik ken het zeker wel met het pakken van de portemonee! Zodra ik in de rij sta te wachten begin ik al te zoeken naar dat ding. Ik vind het ook zo ontzettend stom! En over de witte sokken. Alleen witte voetsokjes in witte gympen, haha! Witte boxers vind ik stiekem dan wel weer heel erg leuk!

  • Jessica (author)

   Haha dank je wel! Ja dat heb je ook nog van die kleine voetsokjes nee ook lelijk en stom hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge