Stel je vraag & Spam je blog!

Stel je vraag en spam je blog

Vandaag is het artikel iets later online gekomen dan normaal en het is ook een ander soort artikel dan normaal. Het is voor het eerst op Life by Jess tijd voor een Stel je vraag & Spam je blog!

Volg jij mij al?

Volg jij mij al op mijn Social Media kanalen? Life by Jess is te vinden op Facebook en op Instagram. Ik zou het leuk vinden als je mij daar volgt! Je wordt daar op de hoogte gehouden van alle nieuwe artikelen die ik plaats op Life by jess.

Stel je vraag

Binnenkort wil ik een keer een Q&A gaan doen, maar daar heb ik natuurlijk wel jullie vragen voor nodig. Wil jij nog iets over mij weten? Je mag alles aan mij vragen, gekke vragen, leuke vragen, diepgaande vragen, kom maar op! Ik ben heel benieuwd wat voor vragen er in jullie hoofd rondhangen voor mij.

Vandaag is het artikel iets later online gekomen dan normaal en het is ook een ander soort artikel dan normaal. Het is voor het eerst op Life by Jess tijd voor een Stel je vraag & Spam je blog!

Spam je blog

Zelf vind ik het heel leuk om nieuwe blogs te leren kennen. Heb jij die leuke blog die je in de spotlight wilt zetten? Vandaag is je kans! Spam je blog dag!

Je mag namelijk lekker gaan spammen. Maar! Reacties waarin alleen een linkje vermeld staat, verwijder ik. Vertel jij mij en de eventueel nieuwe bezoekers ook wie je bent en waarover je blogt!

Liefs Jessica

8 comments

 • Sylvia

  Ah leuk een spam je blog!
  Ik ben Sylvia, vriendin van Richard, mama van dochtertje Zoë (’14) en baasje van kat Muis. Aangezien mijn vriend werkzaam is in Lanzarote. Verblijven Zoë en ik om & om in NL en Lanzarote. Mijn blog is te omschrijven als een persoonlijk mama lifstyleblog met een vleugje travel. Ga je mee op avontuur?

  Dan de vraag.. Waar ben je aan verslaafd? Dan bedoel ik qua tv kijken, eten drinken etc? Ben benieuwd
  Sylvia heeft recent gepubliceerd…De mommy tag!My Profile

 • Girls-Things

  Wat leuk dat we kunnen spammen!
  Ik ben Merle en blog op Girls-Things. Op deze blog kan ik mijn creativiteit kwijt over beauty, fashion, nailart en lifestyle. Ik schrijf ook persoonlijke artikelen en geef een kijkje in mijn leven. Alles lekker nuchter geschreven, want ik kom uit de Achterhoek ;). Ik hoop dat je een kijkje neemt!

  De vraag voor de Q& A: Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

 • Nikki

  Hi ik blog onder nikki to the moon over wat ik in mijn professionele leven tegenkom, dit kan zij. Gashion trends, suikerzakjes of gewoon wat ik leuk bindt. Verdrr kun je mijn part time modellenwerk voorbij zien komen, o ja en mijn gedichtjes zijn erg populair!
  Insta ; miekie_nikki
  Follow me ❤️❤️❤️

 • Jill

  Leuk en lief dat we mogen spammen!

  Ik ben Jill, woonachtig op Curacao sinds een jaar en eigenaresse van Jills Life.
  Hier schrijf ik over van alles op en over Curacao. Persoonlijke weekoverzichten, restaurants, stranden, bezienswaardigheden, tips en nog veel meer.

  Ik hoop dat je een kijkje komt nemen op mijn altijd zomerse blog!

  Vragen voor Q&A:
  Als je jouw leven opnieuw mocht leven, wat zou jij dan anders doen?
  Hoe ziet jouw dag eruit als je deze invult op basis van jouw passies?
  Wat wil je bereiken? En waarom?
  Jill heeft recent gepubliceerd…Het weer op Curacao: hoe ga je er mee om?My Profile

 • Kreanimo

  Ik ben Ilse, mama van drie en ik heb een creatieve, persoonlijke blog waar ik heel veel deel. DIY projecten, haakwerk, uitstapjes met de kinderen, educatief speelgoed en klasprojecten,… heel breed, maar wel creatief.
  Je kan me vinden op http://www.blog.kreanimo.com

  Mijn vragen….
  Waar zou je liever niet naartoe reizen? Of durf je alles aan?
  Wat zou je aan je jongere ik wil vertellen?
  Als je iemand zou mogen aanduiden die dan nooit geboren zou zijn in het verleden, wie zou dat dan zijn?

  Hopelijk ben je er iets mee.

 • Silvy

  Hoi Jessica,

  wat een super leuk initiatief van je!
  Mijn roepnaam is Silvy en ik ben 29 winters jong. Ik woon samen met mijn man,
  vier kinderen en een heleboel huisdieren. Naast mama ben ik ook een dochter,
  een creatieve duizendpoot, een werkkracht en een verslaafde schrijver. Dat komt
  allemaal samen op mijn blog: “Meer dan een MaMa Silvy”.

  De vraag van vandaag: wat is de top drie van jouw bucket list?
  En dan wil ik iets horen wat niemand verwacht 🙂

  Liefs, Silvy
  Silvy heeft recent gepubliceerd…Mijn levensverhaal: Deel 4My Profile

 • Sane

  Leuk 🙂
  Ik ben Sanne 16 jaar en ik schrijf op mijn blogje: sanneglossy over vanalles & nog wat maar vooral over mode ♥. http://www.sanneglossy.weebly.com

  De vraag: Waar blijf je inspiratie vinden?

  XXX sanne

 • Kees de Boon | De Boon in de Tuin

  Hey tof dat we mogen spammen!
  De beste moestuintips, de allerlekkerste recepten en nog veel meer.
  Je checkt het op De Boon in de Tuin!

  Vriendelijke Tuingroet,
  Kees de Boon | De Boon in de Tuin

  Twitter @keesdeboon (2.700+ followers)
  Facebook #deboonindetuinblog (2.000+ likes)
  Moestuin-maniak | Rauw | Puur | Blogger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge