Spam je blog & Stel een vraag

Stel je vraag en spam je blog

Vandaag is het artikel iets anders dan jullie van mij gewend zijn! Maar ik vind het persoonlijk wel een leuk artikel zo op zijn tijd. Zeker niet te vaak, maar het was alweer even geleden. Spam je blog en stel een vraag!

Volg jij mij al? 

Volg jij mij al op mijn Social Media kanalen? Life by Jess is te vinden op Facebook en op Instagram. Ik zou het leuk vinden als je mij daar volgt! Je wordt daar op de hoogte gehouden van alle nieuwe artikelen die ik plaats op Life by Jess. Ook hier deel ik vaak andere foto’s dan die ik deel op mijn blog. Je kan zeker op Instagram meer meeleven met mij. Op Instagram maak ik veel gebruik van stories, waar ik vaak laat zien wat ik zoal doe op een dag.

Stel je vraag 

Binnenkort wil ik een keer een Q&A gaan doen, maar daar heb ik natuurlijk wel jullie vragen voor nodig. Wil jij nog iets over mij weten? Je mag alles aan mij vragen, gekke vragen, leuke vragen, diepgaande vragen, kom maar op! Ik ben heel benieuwd wat voor vragen er in jullie hoofd rondhangen voor mij.

Vandaag is het artikel iets later online gekomen dan normaal en het is ook een ander soort artikel dan normaal. Het is voor het eerst op Life by Jess tijd voor een Stel je vraag & Spam je blog!

Spam je blog

Zelf vind ik het heel leuk om nieuwe blogs te leren kennen. Heb jij die leuke blog die je in de spotlight wilt zetten? Vandaag is je kans! Spam je blog!

Je mag namelijk lekker gaan spammen. Maar! Reacties waarin alleen een linkje vermeld staat, verwijder ik. Vertel jij mij en de eventueel nieuwe bezoekers ook wie je bent en waarover je blogt!

Liefs Jessica, Life by Jess