Slank doen!

Slank doen!

Wat een cryptische titel vinden jullie ook niet? Ik kon even niet veel beters verzinnen dan dit. In dit artikel wil ik gaan vertellen wat ik nu graag eens zou willen doen, nu ik meer dan 30 kilo minder met mij meesleep. Dus heel kort door de bocht gezegd, wat wil ik doen nu ik slanker ben?! Ik heb enkele activiteiten opgeschreven welke ik graag eens zou willen ondernemen met mijn nieuwe lijf. Slank doen dus!

Wat wil ik doen nu ik slanker ben?

Nu ik slanker ben, dingen makkelijker gaan en ik meer zelfvertrouwen heb gekregen wil ik graag wat dingen doen die ik nog nooit heb gedaan of waar ik mij eerst niet fijn bij voelde. Of waarvan ik denk dat het nu anders is dan eerst. Benieuwd naar wat ik zoal wil gaan doen?

Trouwjurk passen

Zonder doel, maar ik zou heel graag eens trouwjurken willen gaan passen als ik nog iets meer afgevallen ben. Toen ik in 2015 mijn trouwjurk gekocht heb, was ik bijna 15 kilo zwaarder dan dat ik op dit moment ben. Ik zou heel graag willen zien of ik een andere pasvorm kan hebben met mijn lijf nu. Er zijn zoveel mooie jurken die ik toen al niet aan gehad heb, omdat ik van te voren wist dat dit niet bij mijn lijf paste. Heel nieuwsgierig hoe dat nu zou zijn.

Kira (1) getrouwd fotoshoot

Winkelen / paspoppen passen / kleding advies

Daaropvolgend wil ik natuurlijk heel graag gaan winkelen. Nieuwe kleding kopen, ontdekken wat er bij mijn lijf past op dit moment. Voorheen was ik allang blij dat ik een broek had die goed zat en dat ik daar een t-shirt bij gevonden had. Nu kan ik natuurlijk wat meer qua kleding. Broeken, rokken, jurken, blouses, vesten en noem nog maar veel meer soorten kledingstukken op. Binnenkort wil ik al wel een keer gaan shoppen en dan enkele paspoppen als voorbeeld gaan nemen. Echt de kleding uit de rekken pakken wat de paspop aan heeft en maar gaan passen. Een makkelijke manier om erachter te komen wat er bij mij past!

Verder zou ik heel graag nog een keer een (professioneel) styling advies willen krijgen van iemand. Wat past er bij mijn figuur en hoe kan ik mij anders aankleden dan alleen maar simpel een broek en een top?! Als iemand zich geroepen voelt een keer met mij te winkelen en mij aan te kleden, laat het maar weten!

Kleuradvies

Daaropvolgend zou ik heel graag een kleuradvies willen. Deze staat ook al gepland met een vriendin van mij begin augustus! Heel veel zin in en ik ben heel benieuwd wat kleuren met mijn gezicht/uiterlijk doen. Ook worden wij die dag opgemaakt zoals het bij ons past, ik ben heel benieuwd wat hieruit gaat komen. En hoe we eruit zien aan het einde van de dag. Met dat kleuradvies kan ik natuurlijk daarna een keer gaan shoppen.

Paardrijden 

Misschien hebben sommige van jullie het al gezien op Instagram, maar ik heb laatste weer paardgereden. Het paardenmeisje in mij kwam gelijk weer naar boven en het heeft geleid dat ik nog wel eens wil gaan rijden. Niet meer op een manege zoals ik dat vroeger heb gedaan, maar een keer een buitenrit. En ook niet op zomaar een paard, maar het liefste op een Belgisch Trekpaard. Ik heb dit destijds (januari 2016) op Texel al eens gedaan en wat was het gaaf. Nu zag ik bij een oud klasgenootje van mij dat zij dit ook heeft gedaan, maar dan bij Eindhoven in de buurt. Ik hoop dat ik hier misschien dit jaar nog eens heen kan gaan voor een buitenrit en wie weet wel met een overnachting, zodat ik even helemaal op mijzelf aangewezen ben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanmorgen een buitenrit gemaakt op een Belgisch Trekpaard! Super gave ervaring! #supergaaf #belgischtrekpaard #buitenrit #texel #lifebyjess

Een bericht gedeeld door Jessica (@lifebyjessblog) op

Fotoshoot met alleen me, myself en I

Nu ik door het afvallen zoveel meer zelfvertrouwen heb gekregen zou ik heel graag eens een fotoshoot doen met alleen mijzelf. Oké misschien met 1 of 2 foto’s met Abby erbij, maar de rest gewoon met alleen ik erop. Herinneringen vastleggen en trots zijn op wat ik heb bereikt na mijn maagverkleining. Ook dit kwam ineens al op mijn pad de afgelopen weken. Zo kwam een kennis van mij met een aanbieding dus daar heb ik meteen op gereageerd. Eind augustus heb ik een fotoshoot bij haar staan. Bij toeval kwam er op Facebook een oproep van Van Zijp Fotografie of er bloggers waren die graag een fotoshoot wilde hebben en ruil voor een blogpost en een benoeming op Instagram! Ja zeker heb ik daar interesse in, super leuk. Dit gaat waarschijnlijk begin september/half september worden op de hei bij Laren in de buurt. Heel veel zin in, het shoppen moet dus echt gaan gebeuren om een nieuwe look te scoren voor deze shoots. (Uiteraard voor elke shoot een ander outfit!) Houd dus tegen die tijd mijn blog en Instagram in de gaten om de foto’s te zien!

Ben jij wel eens veel afgevallen en waren er toen dingen die je graag wilde doen? Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen en of jullie nog andere leuke suggesties hebben om te ondernemen nu ik slanker ben dan voorheen?! Ik hoor het graag van jullie in de reacties. 

Liefs Jessica, Life by Jess

 

 

2 comments

  • Esmee

    Wow! 30 kilo! ontzettend knap van je!
    Bij Shoeby kan je een afspraak maken met een personal shopper, gratis. Misschien is dat iets voor jou?

    • Jessica (author)

      Bedankt voor de tip! Ga daar zeker eens informeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge