Sinterklaas bloghop + WIN

Sinterklaas bloghop

Ja vandaag komt hij weer aan in Nederland. Wie komt er aan? Sinterklaas! Iets waar wij weinig meer mee doen op dit moment, maar daar zal de komende jaren wel weer verandering in komen gezien er een babytje op komst is! Hopelijk mogen we dit feest nog lang blijven vieren in Nederland trouwens, na al die rellen rondom Sinterklaas! Ik vond dit altijd een hele gezellige tijd, surprises maken, cadeautjes uitzoeken en natuurlijk pepernoten eten bij een kop thee. Nu is het zo dat er onder enkele bloggers een echte Sinterklaas bloghop is georganiseerd!

Sinterklaas Bloghop

De wattes? De Sinterklaas bloghop! Het idee hierachter is dat je door te hoppen allemaal leuke, misschien wel nieuwe blogs kunt ontdekken. Nog een leuk weetje, alle blogs hebben ook een winactie! Hoe leuk is dat, en nieuwe blogs leren kennen en je kan ook nog eens kans maken op hele leuke prijzen! Hoppen maar zou ik zeggen.

Wil jij trouwens nog meer inspiratie op doen voor het versieren van je huis met Sinterklaas? Kom dan volgende week nog even terug naar Life by Jess, want er staan leuke artikelen ingepland over DIY inspiraties voor Sinterklaas.

Winactie

Ook Life by Jess heeft natuurlijk een winactie. Ik vond het lastig om te bedenken wat voor winactie ik zou gaan doen voor deze Sinterklaas bloghop, maar toen ik laatst hoorde dat het nieuwe boek van Jochem Myjer uit kwam dacht ik hé, dat is een leuk cadeautje! Ik heb zijn boeken zelf nog niet gelezen, maar ik hoor er super veel goede verhalen over. Jullie maken dus kans op het nieuwste boek De Gorgels en het geheim van de gletsjer van Jochem Myjer.

Sinterklaas bloghop

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? 

Extra kans om te winnen? 

Hoppen maar!

Wil jij de andere blogs ook lezen en de andere winacties bekijken, start dan hier met hoppen! Zo heeft Astrid van Coole Ouders ook een leuke winactie klaar staan. Astrid is 27 jaar en mama van 4 kids. Neem jij ook even een kijkje bij haar? Daarnaast wil ik Monique van Moonoloog nog even bedanken voor haar doorverwijzing, ook bij Monique staat er een leuke winactie klaar voor deze Sinterklaas bloghop. Heel veel plezier met hoppen!

Liefs Jessica, Life by Jess

25 comments

 • MarjonS

  Boeken zijn altijd leuk!

  • Jessica (author)

   Er was iets mis gegaan met de FB post inplannen, hij staat nu online. Wil je nog reageren als je mee doet?

 • Erika van koert

  Helaas zie ik nog geen post op Facebook maar ik doe graag mee.

 • Lotte van Kins - Kettenis

  Het lukt mij niet om te reageren op de facebookpost, maar heb wel je pagina geliked en zou super graag meedoen 🙂

 • ingrid

  oh deze is zo luek. doe graag mee voor mijn oudste dochter!

 • Dionne van der Kooij

  Helaas lukt het op facebook niet. Graag zou ik mee doen voor dit nieuwe gorgels boek. Niet alleen de kinderen maar ook ik ben groot fan! Lezen,taalspelletjes en vakantieboeken. Zolang het om de gorgels gaat is het hier meteen een hit

 • ingrid

  ik zie trouwens nog geen facebook post om op te reageren?

 • Simone Wiersma

  Ik reageer hier maar, want zie geen facebookpost om op te reageren maar uk doe graag mee!

 • Rianne Wellink-Mulders

  Ik zie helaas helemaal geen Facebookpost om op te reageren. Maar zou dit dolgraag willen winnen voor mijn meiden. Dus heb je Facebook uiteraard wel al geliked.

 • Marian B

  Het eerste boek van Jochem Myjer vonden de kinderen erg leuk, deze valt vast ook in de smaak dus ik doe graag mee. Fijne bloghop gewenst!

 • Ipie Oudshoorn

  Mijn dochter leest graag. Denk dat ze dit boek geweldig vind! Dus ik maak graag kans. Kan alleen het bericht op Facebook nog niet vinden…

 • Nadia

  Wij zijn Gorgel fans en hebben de boeken al! Echt super leuk!!!

 • Danielle

  Ik doe graag mee aan deze win actie, helaas heb ik geen Facebook maar wie weet maak ik toch een kleine kans. Mijn zoontje zal er heel wat plezier aan beleven in ieder geval!
  Groetjes danielle

 • elisabeth maria martina

  mooi gebaar verras mijn jarige kleindochter maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar

 • Heidie van der Steeg

  Leuk die Sinthop, dit weekend staat echt in het teken van Sinterklaas en wij proberen het wel leuk te houden.
  Het nieuwste boek over de Gorgels, daar zouden mijn kinderen zeker blij mee zijn.
  We hebben een luisterboek van De Gorgels maar een papieren boek is ’s avonds met voorlezen toch wel veel handiger. Ik zal nog even de FB pagina liken als ik dat nog niet eerder gedaan heb en daar ook nog even reageren.

 • Liesbeth

  Dit boek staat op het Sinterklaas verlanglijstje van mijn zoon van 5 dus hoe leuk zou het zijn hem ook daadwerkelijk te krijgen? Dan kunnen we eindelijk weer lezen hoe het met de Gorgels en Melle gaat. Wij hebben je overal geliked en uiteraard ook je FB post gedeeld.

 • Will

  Altijd leuk om weer mee te doen met de Sinterklaasbloghop.
  Alleen jammer dat ik hier niet mee kan doen, omdat ik geen facebook heb (om privéredenen).
  Graag had ik meegedaan voor mijn kleinzoon, die graag leest.
  Ik heb geliked en geloved op Bloglovin.

 • Natalie

  Ontzettend leuk boek om voor te lezen en mijn oudste dochter kan dit leuke boek zelf lezen

 • Maria Stam

  Ik doe graag mee voor mijn dochter van 6 jaar, die op dit moment een lastige periode doormaakt op school. Ik zou haar graag opvrolijken met dit cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge