Sinterklaas Bloghop + win

Sinds gisteren is Sinterklaas weer in Nederland. Veel kindjes zullen hun schoen al gezet hebben gisterenavond en zal er wat ingezeten hebben? Wijzelf doen dit jaar met Abby nog niks aan Sinterklaas! Behalve het Sinterklaasfeest op mijn werk (zit zelf in de organisatie). Hopelijk mogen we dit feest nog lang blijven vieren in Nederland trouwens, na al die rellen rondom Sinterklaas! Ik vond dit altijd een hele gezellige tijd, surprises maken, cadeautjes uitzoeken en natuurlijk pepernoten eten bij een kop thee. Nu is het zo dat er onder enkele bloggers een echte Sinterklaas bloghop is georganiseerd!

Sinterklaas Bloghop

De wattes? De Sinterklaas bloghop! Het idee hierachter is dat je door te hoppen allemaal leuke, misschien wel nieuwe blogs kunt ontdekken. Nog een leuk weetje, alle blogs hebben ook een winactie! Hoe leuk is dat, en nieuwe blogs leren kennen en je kan ook nog eens kans maken op hele leuke prijzen! Hoppen maar zou ik zeggen.

Afgelopen week heb ik een recept gedeeld van vroeger! Het is iets wat wij altijd maakte met Sinterklaas. Namelijk Sinterklaas Mijters, een soort appelflappen.

Winactie

Ook Life by Jess heeft natuurlijk een winactie. Voor deze winactie heb ik contact gezocht met Jodi van Feestjevanhout en Liefthuis. Zij heeft zoveel leuke spullen in haar winkeltje, allemaal van hout. Denk bijvoorbeeld aan mijlpaalkaarten, matenhangers voor in de kledingkast van een baby, maar je kan ook de naam van je kindje in hout kopen.

De Sinterklaas bloghop, is natuurlijk opgezet rondom Sinterklaas. Ook daar heeft Feestjevanhout heel veel leuke spullen voor! Denk aan houten raamstickers en een welkom Sint en piet bordje!

Aangezien Sinterklaas al in het land is en deze winactie sowieso een week duurt wordt het een beetje kort dag om nog iets op te sturen voordat de goedheiligman het land weer verlaat op 5 december.

Ik mag daarom alvast wat weggeven in kerstsfeer! De winactie voor deze Sinterklaas bloghop is namelijk een pakket van Feestjevanhout met daarin:

Kersthanger naar keuze, de Kerststal en een Kerstslinger…

Sinterklaas Bloghop 2019 Feestjevanhout

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket?

Extra kans om te winnen? 

 • Deel het Facebookbericht openbaar

Hoppen maar!

Wil jij de andere blogs ook lezen en de andere winacties bekijken, start dan hier met hoppen! Ga eens langs bij Eenkadovoor, een super leuke website met heel veel cadeautips. Ook Cynthia heeft een leuke winactie voor jullie klaar staan op haar blog Cynspirerend. Neem jij ook even een kijkje bij haar?

Daarnaast wil ik Jodi van Feestjevanhout nog even bedanken voor het beschikbaar stellen van het leuke pakket voor deze Sinterklaas bloghop! Heel veel plezier met hoppen!

Liefs Jessica, Life by Jess

5 comments

 • elisabeth maria martina

  WAT EEN FEESTELIJK GEBAAR, VERRAS ME MAAR MET DIT PRACHTIGE EXEMPLAAR, MIJN SCHOEN STAAT AL KLAAR #DUIMENMAAR

 • Mira Schuttevaar

  Leuke actie! Ik volg jullie beide al op IG en FB en vind de kerststal echt geweldig!

 • Marian B

  Wat leuk! Ik hou van houten decoratie. Ik kan niet wachten tot de kerstboom erin kan Daarom loot ik graag mee voor dit mooie pakket.

 • Oma Will

  Leuk weer zo’n Sinterklaasbloghop, altijd weer leuk om te doen.
  Heel graag had ik meegedaan voor het leuke pakketje van ‘Feestjevanhout’, maar ik heb geen Instagram en facebook( door slechte ervaring)
  Ik heb wel geliked en geloved op Bloglovin en hoop ondanks dat mee te mogen doen.
  Fijne Sinterklaas !! En nu hop ik weer verder naar cynspirerend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge