Sinterkerst Swap 2017

Sinterkerst Swap

Al geruime tijd volg ik Mathiske van Gelukineenrompertje.nl en zo zag ik bij haar voorbij komen dat zij dit jaar weer een Sinterkerst Swap wilde organiseren! Ik vind het heerlijk om een pakketje te maken voor iemand die je eigenlijk niet persoonlijk kent. Heerlijk om te shoppen en te bedenken wat diegene leuk vind. Ik heb mij dus opgegeven bij Mathiske en als organisator heeft ze het top geregeld allemaal! Van lootjes trekken, tot afspraken maken over de verzenddatum, evenals de afspraak over het online zetten van een artikel (waar ik een dag te laat mee ben door omstandigheden!) Kijk jij mij hoe mijn Sinterkerst Swap eruit zag?

Zelf had ik Mathiske getrokken met lootjes trekken. Super leuk dat ik juist voor haar iets mocht maken. Ooit zullen wij nog wel een keer gaan afspreken denk ik zo, want het contact is leuk, via elkaars blog, maar ook buiten het bloggen om. Mathiske heeft gisteren het artikel dus al online gezet over de swap die ik haar gestuurd heb, ga je even kijken op gelukineenrompertje.nl ?! Ik vond het heerlijk om voor haar spulletjes te kopen, in te pakken en op te sturen. Van haar kreeg ik ook direct een berichtje hoe leuk ze het pakket vond! En weet je wat nog meer? Ze heeft me een ontzettend lief kerstkaartje gestuurd met een hele mooie wens erop! Dank je wel lieverd!

Sinterkerst Swap 2017

Zijn jullie al nieuwsgierig geworden hoe het Sinterkerst Swap eruit ziet die ik gekregen heb? Ik heb deze kregen van Mirjam van Metmirjam.com. Via de blog weet ik ook wie Mirjam is en als ik één heel groot compliment mag uitdelen gaat die naar haar, wat heeft zij ontzettend goed gekeken naar hetgeen wat ik leuk vind en waar ik van houd! Dat heeft ze zo goed terug kunnen brengen in het pakket, wauw! Dikke complimenten!

Sinterkerst Swap

Kijk allereerst eens hoe dit pakket eruit ziet, hoe mooi ingepakt alles is, het past allemaal zo goed bij elkaar! Geweldig! Super mooie papier in het goud of met gouden accenten. Zo’n pakket kan je niet weerstaan toch? Openmaken, al was het bijna zonde zo goed was alles op elkaar afgestemd!

Sinterkerst Swap

Kijk dan deze mooie cadeautjes. Op de kaartjes die aan sommige pakketjes hangen stond vaak een lieve tekst die te maken had met het cadeautje, of gewoon een boodschap die ze wilde vertellen aan mij. Super leuk gedaan.

Sinterkerst Swap

Dan door naar de gekregen cadeautjes. Super leuke en handige spullen allemaal. Een hele gave kerstboomhanger van hout die nu aan de deur pronkt hier bij ons in de huiskamer! Ook is er aan de katten gedacht hoe leuk! Stempels, notitieboekje, thee, magneetje, en even terug naar Tenerife met de cocktails! Wat een ontzettend leuke cadeautjes heb ik gekregen van jou Mirjam, ik kan er nog steeds super enthousiast van worden als ik alles zie en als ik mij bedenk hoe goed je je verplaats hebt in mij! Nogmaals heel erg bedankt daarvoor!

Hebben jullie wel eens meegedaan aan het Swap? Een Sinterkerst Swap of een ander soort swap? Ben benieuwd of dit jullie leuk lijkt voor volgend jaar, wie weet kunnen we het dan met een grotere groep doen toch Mathiske! 

Liefs Jessica, Life by Jess

7 comments

 • Mirjam

  Ah wat fijn om te lezen dat je er zo blij mee bent! Bedankt voor het compliment

 • Marieke

  Heel leuk pakket! Ik heb nog nooit meegedaan met een Swap, maar het lijkt me wel heel erg leuk om dat een keer te doen! Dol op shoppen en cadeautjes 😉

  • Jessica (author)

   Misschien leuk om volgend jaar mee te doen?

 • Jamey

  Wat een super leuke swap zeg! Echt heel feestelijk.

 • Fleur

  Wat een leuke swap. Helaas is het er dit jaar niet van gekomen om aan een swap mee te doen. Ik ga kijken of het in 2018 er wel weer een keertje van komt, want ik vind het wel heel erg leuk

  • Jessica (author)

   Ik vind het altijd weer een verrassing om zo een pakket uit te pakken! ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge