Sieraden maken de vrouw

Kira (1) getrouwd fotoshoot

Sieraden maken de vrouw, sieraden maken een outfit af en door sieraden voel ik mij altijd heel erg mooi. Toch ben ik geen vrouw die elke dag voor de spiegel staat om mij helemaal op te maken of om oorbellen in te doen, ring om, horloge om… Nee dat soort vrouw ben ik niet.

Trouwring

Wie heeft het niet? Sieraden die je echt het liefste draagt, en je dus ook het mooiste vind. Of je draagt juist de mooiste niet omdat je die wilt sparen voor alleen hele speciale momenten.

Dat heb ik met mijn trouwring, als is dat niet helemaal waar wat ik nu vertel. Ik ben geen echte sieradendrager en Vin ook niet dus wij hadden een ander idee voor trouwringen. Zo heeft Vincent een heel mooi horloge uitgekozen en ik wel een ring, maar dus niet een echte trouwring. Snap je het nog? Ik ben op zoek gegaan naar een mooie ring en die kwam ik tegen bij de Swarovski.

Na even dragen heb ik hem terug gebracht, omdat de grote diamant in het midden aan de onderkant in mijn vinger stak. Daar heb ik een nieuwe uitgezocht, dus weg was het idee van een trouwring al. Die nieuwe zaten veel steentjes in, maar je raad het al… Die lagen er om de haverklap uit. Volgens mij is het nu de derde ring die ik heb liggen (zelfde ring) en die draag ik dus echt alleen maar bij speciale gelegenheden.

Binnenkort wil ik wel op zoek gaan naar een trouwring die ik altijd kan om houden, dus gewoon simpel zilver, met misschien 1 steentje erin. Een echte trouwring!

Wie mij kent, weet dat ik bij elke juwelier even blij staan. Waar maar bling bling is blijf ik staan en ga ik even kijken naar de mooie spullen. Zo heb ik ook best wel veel sieraden, alleen draag ik er daar maar een paar van. Ik heb echt mijn favorieten. De meeste van mijn favorieten zijn nog niet zo oud.

Sieraden stash

De Buddha to Buddha ring heb ik in april van Vincent gekregen, samen met een setje oorbellen. Al een tijd stond dit op er iets van Buddha to Buddha op mijn lijstje en nu zag ik het liggen! Even een mazzeltje dat Vin wat goed te maken had 😉 haha en dat ik het kreeg.

Sieraden Life by Jess (1)

Het horloge van Michael Kors heb ik zien liggen in de etalage van een juwelier, want zeg zelf bling bling is die wel! En Bling bling roept mijn ogen haha. Het horloge stond in mijn geheugen gegrift. Even daarna was ik jarig en ik heb het gewoon maar geprobeerd en deze op mijn lijstje gezet. Toen mocht ik mijn cadeautje uitpakken…. En jaaaaa daar was die! Omdat die zo mooi is, draag ik deze vaak ook alleen naar speciale gelegenheden. Zou er ziek van zijn als er een krasje op komt, wat niet te voorkomen is natuurlijk!

Sieraden Life by Jess (1)

En dan deze oorbellen, hoe vinden jullie ze staan? Zelf ben ik er erg blij mee dat ik deze heb mogen uitzoeken bij Lucardi. In de winkel in Hoofddorp, ben ik oorbellen gaan uitzoeken. Ik heb mij laten vertellen dat de winkel in Hoofddorp, de 100ste lucardi winkel is die geopend is. Daarna heb ik de oorbellen via internet besteld, de levering ging super snel. Alleen er was wel één ding waar ik echt van opkeek.

Sieraden Life by Jess

Stel je even voor in wat voor doosje oorbellen zitten. Dat is niet zo groot toch!? Misschien 5×5 centimeter? De doos waarin ze geleverd werden was denk 7x zo groot. Het moest ook afgeleverd worden bij de buren omdat we niet thuis waren. Haha, dit had best in een smallere doos gekund, zodat het door de brievenbus had gepast.

Ik heb gekozen voor deze oorringen met een glitter (natuurlijk). Het ziet er mooi uit, makkelijk in te doen en ook snel weer uit te doen. Geen gepriegel met achterstukjes die je erop moet zetten.

Sieraden Life by Jess (1)

En dan als laatste het nieuwste sieraad, de armband van Buddha to Buddha. Deze heb ik van Vincent, zijn vader en zijn vrouw en Vincent zijn oma gekregen. Wauw wat is die mooi he! Hier ben ik zo ontzettend blij mee.

Heb jij enkele sieraden die je veel draagt? Zit er een favoriet tussen?

Liefs Jessica, Life by Jess

Dit artikel bevat een deel samenwerking.