Shoplog – Nieuwe broeken en meer

Hoeveel broeken heb jij in de kast liggen die je daadwerkelijk aan trekt? Zelf had ik maar 4 broeken in de kast liggen die ik aantrok, maar het waren maar twee verschillende soorten broeken, gezien ik van elke broek 2 stuks had gekocht. Deze zaten goed en dan was ik voorlopig weer af van het hele broeken kopen gebeuren haha, maar dan gaan je broeken stuk en moet je toch weer op zoek naar nieuwe broeken. Gelukkig heb ik een paar vaste winkels waar ik altijd kan slagen.

Shoplog

Vrijdag zijn Vincent en ik even snel naar het dorp gegaan, eigenlijk niet voor broeken maar dit had ik wel in mijn achterhoofd. Mijn broeken stonden op het punt om te gaan scheuren en met dat in mijn gedachte zou ik deze broeken echt niet mee gaan nemen naar Tenerife. Kom schat even kijken bij de MS Mode, ik heb daar een winterjas gezien, maar wie weet zie ik ook nog wel nieuwe broeken, want die van de MS Mode zitten altijd goed.

Winterjas gevonden (voor €35,-!) Yes haha, en warm dat hij is. Het is geen lange jas, maar dat vind ik prima. Voor op de scooter wil ik toch gaan kijken voor een beenkleed die mijn benen warm houdt, dus dan heb ik geen lange jas meer nodig. En wie laat er nu een jas voor zo weinig geld hangen!? Ik niet tenminste!

Nieuwe broeken & meer

Toch nog even verder rondkijken in de winkel en daar kwam ik nog deze gave legerbroek tegen! Ik ben ontzettend blij dat de groene legerkleur en alle legerprintjes weer te verkrijgen zijn, want ik vind het ontzettend gaaf! Kijk ook maar deze outfit post! Ik moest en zou een broek kopen met legerprint, al weet ik nog niet zo goed hoe ik het moet gaan combineren! Dus als je tips hebt voor me, graag. En hier is dan eindelijk de legerbroek waar ik al zolang naar op zoek was! Yes, wat een goede dag om te shoppen.

Toch nog even langs de primark, omdat zoals gezegd mijn spijkerbroeken op knappen stonden en ik echt wel een nieuwe broek moest hebben. Bij de Primark ben ik ook nog geslaagd voor twee broeken. Één grijze, laat ik eens gek doen, normaal heb ik alleen maar een blauwe of zwarte spijkerbroeken namelijk!

Maar ook heb ik nog een blauwe spijkerbroek gekocht. Ze zitten echt heel erg lekker en voor €30,- had ik twee broeken bij de Primark vandaan, dikke prima!

Zaterdag ben ik met mijn ouders en zusje nog het dorp in geweest en kwam ik deze schoenen ook nog tegen! Hoe leuk en dat voor €20,-!

Aardig geslaagd tijdens het broeken shoppen al zeg ik het zelf. Ik kan er weer even tegenaan en hoef voorlopig geen broeken meer te kopen. Hoe vaak shoppen jullie voor jezelf? En hoeveel geef je dan ongeveer uit? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs Jessica, Life by Jess