Shoplog AliExpress

Shoplog AliExpress

Het is weer tijd voor een shoplog van AliExpress. Enkele weken geleden heb ik wat spullen gekocht via de bekende site, ik vind het heerlijk om door die webshop te klikken en te kijken wat ze allemaal hebben. Zo wilde ik graag wat spullen aanschaffen voor mijn Bullet Journal. Ze hebben daar super veel leuke dingen en ik heb me weten in te houden haha. Hebben jullie wel eens iets bij AliExpress gekocht?

Shoplog AliExpress

In het verleden heb ik al een aantal spullen besteld voor mijn bullet journal bij AliExpress. Het zijn altijd hele goede spullen en nu was ik op zoek naar wat stickers om te gebruiken. Gevonden! Ik heb leuke bloemen, vlinder en katten stickers gevonden. Ook nog een vel met wat teksten erop welke ik kan gebruiken. Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat worden in mijn boekje. Tot op heden heb ik nog geen stickers gebruikt in mijn boekje en dat hebben jullie ook kunnen zien bij dit en dit artikel, waarin jullie een kijkje mogen nemen in mijn boekje. In het volgende kijkje in mijn boekje zullen jullie deze stickers hopelijk terug zien!

Shoplog AliExpress bullet journal spullen (1)

Een vriendin van mij die heeft hele mooie stiften gekocht en die gebruikte ze om iets van water brush mee te doen. Ik heb de stiften ook aangeschaft, maar ik had er nog geen kwastjes voor. Uiteraard ook besteld bij AliExpress! Ze voelen super fijn aan, binnenkort ga ik ze uitproberen.

Shoplog AliExpress bullet journal spullen (1)

Naast deze bullet journal spullen heb ik ook nog twee batterijen gekocht. Één voor mijn spiegelreflexcamera en één voor mijn vlogcamera. Beide gaan ze straks mee naar Amerika als extra batterij. Nu is mijn camera uitrusting helemaal compleet. Extra geheugenkaartjes, extra batterijen en ik heb ook al een statief gekocht welke op 1 poot staat wat makkelijk is voor als je landschap fotografeert.

Shoplog AliExpress

Zijn jullie ook AliExpress fan?

Ik ben echt wel een fan, maar ik mag niet altijd bestellen van mijzelf haha dan gaat er een hoop geld doorheen voor dingen die vaak niet eens heel nodig zijn. Wat zijn spullen die jullie heel graag kopen op AliExpress? En wanneer hebben jullie voor het laatst iets gekocht?

Liefs Jessica, Life by Jess