Shoplog #2 Action & Kruidvat

Shoplog 2 spullen voor ons weekend weg naar Berlijn

Artikel van vandaag is iets later dan gepland, maar hier is hij dan! Vanmorgen ben ik nog even het dorp in geweest om nog enkele artikelen te kopen voor wij naar Berlijn vertrekken. Ik ben bij mijn favoriete winkel geweest de Action! Ook heb ik bij de Kruidvat nog het een en ander gekocht. Kijken jullie mee?

Gekocht bij het Kruidvat

Gekocht deodorant mini

Kleine deodorant, gezien wij alleen met handbagage op pad gaan moet alles mini zijn.

Gekocht tandpasta mini

Zo ook de tandpasta, even kijken of we één of beide tubes mee nemen.

Gekocht o.b. Tampons\

Ja ook dit heb je als vrouw nodig… haha, ze waren in de aanbieding bij de Kruidvat, en gezien je deze nooit te weinig in huis kan hebben, heb ik 2 groene doosjes en 1 grote oranje doos gekocht.

Gekocht bij de Action

IMG_0950

Ondanks dat wij handbagage hebben vind ik het wel een fijn idee dat er een slotje om zit. We moeten in Berlijn nog een stuk met de metro/trein voor we bij het hotel zijn en als de spullen dan in het hotel kunnen blijven terwijl de kamer nog niet klaar is, vind ik het wel fijn dat alles op slot zit! Deze kocht ik voor €2,59 per stuk, met cijferslot.

Gekochte billendoekjes

Vochtige doekjes van Teddy Care, €0,98 is toch geen geld ?? Voor 90 doekjes!

Gekocht notitieboekje

Mooie schriftjes ik hou er van om dingen in op te schrijven. Er komt binnenkort voor ons een tijd aan waar ik diverse dingen van wil opschrijven. En de tekst op dit notitieblok, zegt precies wat we moeten doen !  €1,49 heb ik hiervoor betaald.

Gekocht spons

Een nieuwe spons voor onder de douche. Degene die we hadden was een beetje uitgelubberd haha, delen hingen los. Hij was goed op! Nu weer lekker een nieuwe, gekocht voor €0,49.

Gekocht reis toilettas

En ja, zie je hoeveel ik heb gekocht?  En waarvoor ging ik naar het dorp, inderdaad voor deze twee toilettasjes voor in de handbagage… Oeps! Deze twee kocht ik voor €0,99 per stuk.

Hebben jullie daar ook last van, teveel kopen?

Fijn weekend alvast!

Liefs Jessica