Shoplog #4 op zoek naar een nieuwe broek

Afgelopen zaterdag wilde ik even naar het Centrum toe van mijn woonplaats. Een broek van mij is kapot aan het gaan en voordat ik die helemaal niet meer aan kon wilde ik een nieuwe broek kopen, zodat ik niet in mijn blote kont zou moeten lopen… Ben ik geslaagd voor een nieuwe broek? Kijk meer naar deze random shoplog.

Ben ik geslaagd voor een nieuwe broek?

 Als ik een doel heb, en dat had ik dit keer, een nieuwe broek, ga ik eigenlijk altijd direct op mijn doel af. Niet alle winkels binnen, maar gewoon meteen naar de specifieke winkel. Maar ja, als je eerst een Action tegenkomt op je weg in het centrum, dan moet je daar natuurlijk even naar binnen lopen.

Zo heb ik bij de Action ook wat spullen gekocht, want wie kan er de action in lopen zonder iets te kopen? Dat is heel zeldzaam denk ik! Ik kan het in ieder geval niet. Bij de Action heb ik een stoffer en blik gekocht, had je die dan nog niet Jess? Nee die had ik nog niet, wel ooit gehad, maar die is toen een keer stuk gegaan volgens mij. Maar gezien een van onze katten altijd de hele kattenbak inhoud eruit schept is het wel handig om een stoffer en blik te hebben in plaats dat alles in onze stofzuiger beland.

shoplog een nieuwe broek

Ook heb ik wat vuilniszakjes gekocht om te gebruiken als ik de kattenbak ga verschonen. En als laatste heb ik een spaarpot gekocht. Ik heb een sportschool abonnement opgezegd en ook mijn bioscoop abonnement, dit geld wil ik elke maand opnemen om in dit spaarpotje te doen en te sparen.  Zo hoop ik aan het einde van het jaar €700,- gespaard te hebben. En natuurlijk nog meer wat ik van mijn rekening nog spaar.

Uitgewinkeld bij de Action, dan gaan we naar de goedkope kleding winkel voor broeken. Gezien ik aan het afvallen ben, wil ik geen hele dure broeken kopen, dus ben ik richting de Primark gegaan. De Primark is ook zo een leuke winkel voor hebbedingen, zoals een borstel, haarspelden en oorbellen. Die konden ook niet ontbreken in mijn winkelmandje.

shoplog een nieuwe broek

Kleding

Bij de Primark ben ik geslaagd voor een nieuwe broek, niet één nieuwe broek, maar gewoon twee nieuwe broeken. Ik heb een zwarte en een donkerblauwe gekocht. Beide zijn jeggings, dit vind ik op dit moment heel erg fijn zitten.

shoplog een nieuwe broek

Voor de oma van Vincent heb ik nog drie grote boeken gekocht met woordzoekers, dan heeft oma ook lekker wat puzzels te doen en ik ook al s wij daar op visite gaan! Deze hebben we ’s middags meteen langs gebracht en ze was er heel blij mee. Zo kan ik weer drie maanden vooruit zei ze, ze puzzelt gewoon één zo een dik boek weg in een maand tijd haha.

Ook ben ik nog even bij de Hema geweest. Ik draag namelijk onder elk shirtje een hemdje met spaghetti bandjes, maar er zijn de laatste tijd veel hemdjes kapot gegaan en ik grijp nu elke keer mis, dus ik moest even een paar nieuwe halen.

shoplog een nieuwe broek

Dit was mijn uurtje shoppen, zeer geslaagd al zeg ik het zelf. Ik hoef in ieder geval niet in mijn blote kont naar buiten haha, en hopelijk kan ik over een tijdje nog meer leuke broeken kopen voor mijn “slanke” lijf, ik wil graag nog zo een leatherlook broek!

Gaan jullie vaak shoppen voor jezelf? En doe je dat altijd in het centrum van de stad waar je woont of ga je ergens anders heen om te shoppen?

Liefs Jessica, Life by Jess