Shoplog #1 bloemen en een nieuwe tas

Shoplog 1 bloemen en nieuwe tas

Gisteren ben ik met mijn moeder het dorp in geweest (ook wel het centrum te noemen, want ja zo groot is het wel). We hebben lekker geshopt. Dit is een random shoplog. Kijken jullie mee wat ik heb gekocht?

Bloemen en een nieuwe tas

2 bolletjes wol, ja wat ga ik hier nu mee doen? In maart zien jullie een DIY met deze bollen wol. Iemand al een idee? Deze heb ik trouwens gekocht bij de Action. 

Shoplog nieuwe tas

Yeah nieuwe schoenen!!! Ik zag ze staan bij de VanHaren en ik was verkocht. Dat moet ik hebben bij schoenen. Ik moet het zien en als ik ze niet zie, dan zijn ze niet leuk genoeg. Happy met de nieuwe schoenen. 

IMG_1436

De topper van de dag, waar ik ontzettend blij mee ben. Zoals ik net als zei bij de schoenen, mijn oog moet er op vallen en dat was bij deze nieuwe tas ook!  Super leuk vind ik hem. Hij is van David Jones. Is zwart aan de buitenkant, heeft 1 groot vak met oranje/rode binnenvoering. 

Nieuwe tas

Een nieuwe broek, (jegging) een donkere broek, dat naar mijn idee afkleed. Skinny pijpen, en hij zit erg lekker. Deze heb ik bij de MS mode gekocht.

IMG_1438

Een nieuw vest, ook gekocht bij de MS Mode. Een mooi lang vest, grijs en niet van hele dikke stof gemaakt, dus ook een mooi voor straks in de lente! 

IMG_1439

Het huis opgevrolijkt met mooie tulpen! Heb 2 vazen staan met deze paarse tulpen. 

IMG_1440

Een mooie hangplant voor boven op de kast bij ons. De blaadjes krullen en er zitten rode bloemen aan. Deze hoeft weinig water te hebben, hopelijk overleefd hij bij ons, want wij zijn niet zulke goede plantenverzorgers haha…

IMG_1442

Gelukkig geef ik niet elke keer zoveel uit als ik naar het dorp ga haha, gaan jullie vaak shoppen?  En wat koop je dan? 

Liefs Jessica

Instagram,  Facebook en Bloglovin