Schoenen collectie (voorjaar 2016)

En dan ben je een rondje door het huis aan het lopen om te kijken waar je een blog over kan gaan schrijven. Ineens kijk je naar je schoenenkast… Ga ik in een blog toegeven aan iedereen die altijd zegt dat ik veel schoenen heb? Want als ik ze zo achter elkaar in een blog zie… Ja heb ik eigenlijk wel veel schoenen haha… Gelukkig doe ik met heel veel schoenen wel heel veel jaren en gooi ik ook echt wel schoenen weg! Oordelen jullie zelf maar of ik veel schoenen heb… haha

Schoenen collectie (voorjaar 2016)

DSC_9523

Dit zijn mijn de nieuwste schoenen in mijn collectie. Ze lopen super fijn, alleen schoenen inlopen betekend bij mij altijd blaren! Op het moment heb ik op allebei mijn hielen een blaar/wondje zitten, want ja ik kan ook niet van wondjes afblijven dus duurt het wat langer voor het genezen is haha… Fijn NOT! Deze schoenen komen bij de VanHaren vandaan.

DSC_9524

Pumps van S. Oliver, ik heb deze eigenlijk bijna nooit aan. (Tijd om weg te gooien misschien???) Ik vind het prettiger als ik een band om mijn voet heen zou hebben, nu glip ik best snel uit deze schoenen. Deze schoenen heb ik al 2-3 jaar ongeveer. 

DSC_9529

Dit zijn ook schoenen van S. Oliver. Ze zijn donkerblauw en toen ik ze kocht, ik denk 2 jaar geleden, droeg ik ze best vaak. Nu staan ze ook maar in de kast te staan…

IMG_1583 (1)

Schoenen van Ecco, zitten echt super super lekker en ze hebben al heel wat stappen gemaakt. Ik was 1,5 jaar geleden op zoek naar schoenen die onder een specifieke broek paste en toen stonden deze ineens naar mij te roepen! Gekocht bij de Ecco winkel voor €120,-.

DSC_9532

Mijn zomerschoenen, en deze heb ik echt al heel lang, 4 á 5 jaar? Ze zitten heerlijk en ik zelf vind ze heel leuk, nog steeds, ondanks dat het niet de “mode” meer is van 2016.

DSC_9534

Dit zijn de pumps die ik overdag onder mijn trouwjurk aan had. Super gave glitter pumps. Ik heb ze gekocht bij VanHaren voor €20,- geloof ik, toevallig dat wij daar tegenaan liepen. Heb ze na het trouwen eigenlijk nooit meer gedragen, wordt weer eens tijd! 

DSC_9541

Deze laarsjes draag ik wel vaak, deze heb ik gekocht bij de V&D in september 2014 voor onder een outfit toen vrienden van ons gingen trouwen. Super fijne laarsjes. 

DSC_9550

Met deze schoenen/sneakers ben ik echt super blij. Deze heb ik gekocht voor tijdens de feestavond onder mijn trouwjurk! Super fijne schoenen, nu heb ik ze ook nog wel eens aan. Als ik ze zie word ik altijd vrolijk! 

DSC_9546

Ja, ook ik heb Uggs, en ondanks iedereen ze ontzettend lelijk vind ben ik er super blij mee. Alle Uggs die ik heb, komen uit Amerika vandaan. Dit zijn zwarte uggs, welke ik het meeste draag op dit moment. Ze komen net over mijn enkels heen, en ook binnenshuis draag ik ze als ik koude voeten heb. Heerlijk! Deze heb ik in december 2014 gekocht toen wij in New York waren. 

DSC_9543

Korte Uggs, ook in december 2014 gekocht in New York. Ik kon niet kiezen tussen deze korte en de zwarte hierboven, dus toen maar allebei! 

DSC_9552

Dit zijn mijn hoge bruine Uggs. Gekocht in maart 2012 toen ik samen met mijn moeder in New York was. 

DSC_9559

Nu naar de hoge laarzen. Hierboven zie je mijn tweede paar Tommy Hilfiger schoenen, hieronder kun je mijn allereerste paar te zien. In de jaren dat ik ze heb (denk al een jaar of 4) is de bovenkant verkleurd. In plaats van zwart lijkt het nu wel een beetje paars. Zonde! Ik draag deze op het moment niet, omdat mijn kuiten er niet meer in passen… (Misschien ook maar wegdoen door de kleur en gezien ik ze nu toch niet meer aankan?)

DSC_9557

Me allereerste paar Tommy schoenen! Nog steeds vind ik ze super leuk. Deze heb ik gekocht toen je heel veel van deze laarzen zag, met de “paardrijd- look”. Ze zijn denk een jaar of 5-6 oud.

DSC_9554

En als laatste laarzen van Fabs, gekocht voor volgens mij €40,- bij een soort webshopbeurs in Utrecht, 3 jaar geleden denk ik. 

Eigenlijk best wel heel veel schoenen haha, misschien toch maar eens over mijn hart strijken om er enkele weg te gooien. Hoeveel paar schoenen hebben jullie? Zijn jullie goed in het weggooien van schoenen? 

Liefs Jessica

Instagram,  Facebook en Bloglovin