Samenwerking

Samenwerken?

Wat goed dat je door bent geklikt naar deze pagina! Dat betekend dat je een samenwerking met Life by Jess wel ziet zitten. Leuk want Life by Jess staat altijd open voor een samenwerking, hoe we die in kunnen vullen?

Wat denk je van een review over het product dat je wilt promoten? Een advertorial, een super leuke win-actie of het plaatsen van een banner in de Sidebar van Life by Jess?

Wil jij mij een aanbieding doen? Dat kan door contact met mij op te nemen via info@lifebyjess.nl, maar je kan ook een kijkje nemen op mijn mediakit van Linkpizza. Waarom via Linkpizza? Je hebt als adverteerder alle campagnes in één overzicht, geen administratiekosten, de facturatie wordt geregeld en je hebt per artikel inzicht in de resultaten.

Voornemens 2021

Social Media

Van Social Media moeten bedrijven het in dit digitale tijdperk hebben, en ik ben ervan overtuigd dat hier kansen liggen!

Wil je dat ik een gesponsord bericht plaats op Facebook, Instagram, Vero of Twitter, dat is allemaal mogelijk bij Life by Jess. Ik heb een mooi tarief samengesteld voor een post op alle vier de social media kanalen van Life by Jess. Benieuwd, stuur mij een e-mail (info@lifebyjess.nl) en we komen er vast uit!

Heb je een ander leuk idee voor een samenwerking, laat het me (vrijblijvend) weten en hopelijk kunnen we een mooie samenwerking aangaan!