Review – Mannenharten 2

Review Mannenharten 2

Een nieuwe rubriek op mijn blog. Review over een film! Ik heb een platinumpas bij de bioscoop hier in het centrum en kan onbeperkt naar de film. Als ik naar een film ben geweest die ik leuk vond zal ik er een blog over schrijven.

Mannenharten 2

Afgelopen maandag ben ik naar de film Mannenharten 2 geweest. Ik kan me niet herinneren dat ik nummer 1 heb gezien, maar dat maakt voor deze film niet zoveel uit. 

Mannenharten

De film gaat over 4 mannen, die allemaal hun eigen liefdesleven hebben. De een met vrouw en kind waar de spanningen te voelen zijn en de ander die zijn ex eigenlijk toch niet kan vergeten na haar weer gezien te hebben.

Wat vond ik ervan?

Het is een leuke, grappige, film, wel typisch Nederlands met hier en daar een “wilde” seks scene, zoals dat vaak voorkomt in Nederlandse films. Een fijne film om nergens over na te hoeven denken, leuk! 

Had ik hier een kaartje voor gekocht?   Ik weet het niet, het was een film waar ik mijn twijfels over had of hij leuk zou zijn! 

Extra informatie over de film:

Genre: Komedie, Romantiek
Duur: 90 minuten
(Exclusief pauze en voorprogramma van +/- 22 minuten)
Regie: Mark de Cloe
Acteurs: Daan Schuurmans, Barry Atsma, Jeroen Spitzenberger, Katja Herbers, Hadewych Minis
Taal: Nederlands
Kijkwijzer:

Gaan jullie vaak naar de film? Wat voor genre kijken jullie het liefste? Volg me op Bloglovin’ voor meer reviews en andere blogs van mij! 

Liefs Jessica

One comment

  • xmodeorakelsx

    Hoi Jessica, wij houden heel veel van film’s en gingen vaak naar de bioscoop. Daarna wachtende we tot het op Dvd uit was en keken dan de film. Nu? Hebben we film1 en kijken we de film’s thuis met de Horizon box van UPC. Als het actie is, heb je zo twee maanden gratis film1 en HBO en dat ben je voordeliger uit. Je kan het maandelijks opzeggen, als je even krap zit met geld. Wij vinden het geweldig! Welke genre wij leuk vinden? Ik, Hic@ vind alle genres (ik ben scenarist) en Gibby is verzot op boeken lezen. Als er dan ook een verfilming van het boek komt dat ze heeft gelezen probeert ze meteen te kijken. Maar eerlijk is eerlijk ik ben wel fan van de meeste Nederlandse films en Gibby wat minder. Mannenharten 1 heb ik al gezien, ben benieuwd naar deel 2. Leuk review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge