Review – L’oreal Lipgloss

L'oreal Lipgloss

Vrijdagavond 6 juli ben ik samen met mijn moeder naar de L’oreal Sale geweest aan het hoofdkantoor in Hoofddorp. Deze zou eigenlijk in Juni al plaatsvinden, maar deze ging helaas niet door. Gelukkig is er wel een nieuwe datum gepland en wij konden beide! Buiten enkele shampoo’s en nagellakjes om heb ik ook 4 lipgloss gekocht. Eind Augustus staat Mysteryland weer op de planning en het lijkt me gaaf om dan een hele aparte kleur op mijn lippen te doen. Vandaar ook de ‘aparte’  kleur keuze van de L’oreal Lipgloss.

Ik vind het best spannend, want ik heb nog nooit een make-up review geschreven en dus online gezet! Mochten jullie nog feedback hebben, laat het mij dan weten!

Review – L’oreal lipgloss

Als eerste twee L’oreal lipgloss zijn van de NYX Lingerie lijn. Het is naar mijn idee ook niet echt lipgloss, het voelde heel vreemd toen ik het op mijn lippen smeerde. Het is wel een natte substantie wat je op je lippen smeer, maar dit droogt op. Het blijft niet zo plakkerig en vet als een lipgloss. Ik heb een mooie roze kleur genomen en een nude kleur. Met heel veel shine dus haha. Ik heb voor op de foto het iets extra aangezet, maar met 1 dip uit het potje, krijg je al een hele mooie laag. Zo op mijn lippen en op de foto lijkt het niet echt of er super veel pigment in zit, maar toen ik het eraf ging halen, dacht ik echt wooh! Je kon de nude kleur heel goed zien op het watje en ook het roze was veel meer roze dan die op mijn lippen oogt. Dit zijn wel twee L’oreal Lipgloss die ik vaker ga gebruiken. De nude kleur heb ik al een aantal keer opgehad, hij vervaagt wel snel, klein nadeeltje.

De roze is kleur:    LIDLI 07
De nude is kleur:   LIDLI 08

Review L'oreal Lipgloss

Review L'oreal Lipgloss

Metals L’oreal Lipgloss

De laatste twee L’oreal Lipgloss zijn van de lijn NYX Cosmic Metals, dat zijn de super aparte kleuren! Zoals ik al zei het lijkt me super gaaf dit met Mysterland te gaan dragen, alleen moet even goed bedenken of dat wel verstandig is. Ik moest niet over mijn lippen wrijven, want de kleur zat overal. Haha, ik heb heel erg mijn best moeten doen om de kleur van mijn lippen af te krijgen. Ook hier is het pigment weer super aanwezig, maar ditmaal ook al op mijn lippen. Dit zijn wel twee echte lipgloss zoals ik ze ken. Dik en plakkerig. Brengt wel heel makkelijk aan, maar je houdt de gehele tijd van die plakkerige lippen en het geeft af als een malle. Dus ja ga ik dit naar Mysteryland opdoen of koop ik nog een gave kleur lipstick?! Beide kleuren vind ik super gaaf, mijn gevoel nijgt iets meer naar de groene, maar waarschijnlijk omdat dit iets veiliger nog oogt dan die blauwe.

De groene is kleur: CMLC 03
De blauwe is kleur: CMLC 09

L'oreal Lipgloss

 

L'oreal Lipgloss

Ik ben heel erg blij dat ik deze L’oreal Lipgloss gekocht heb. Ze waren 3 voor €10,-. Huh Jess maar je hebt er toch 4? Ja dat klopt, ik had er drie in mijn mandje gestopt, en uiteindelijk had ik €12,- betaald, dat klopte niet. Dus omdat ik extra betaald had, mocht ik nog een L’oreal Lipgloss uitzoeken. Hoppa!

Kennen jullie deze Lipgloss of nog nooit van gehoord? Wat is jullie favoriete lipgloss of lipstick? 

Liefs Jessica, Life by Jess