Review – How to be single ?

Review How to be Single?

Afgelopen weken heb ik weer enkele films gezien in de bioscoop, sommige waren anders dan verwacht, andere echt slecht (ja we zijn een keer in de pauze weggegaan bij een film) en deze film “how te be single” was echt leuk!

How to be single ?

Maandag ben ik met een vriendin naar de film How te be Single geweest. We hadden allebei al diverse voorstukken gezien en hij leek ons echt heel leuk. Rebel Wilson vind ik sowieso een hele leuke, grappige actrice en ook in deze film was ze dit weer!

how to be single

Er zijn meerdere personages die een grote rol hebben in deze film, maar de echte hoofdrol is voor Alice (Dakota Johnson). Ze wilt na 4 jaar relatie een break-up, om te voelen wat single zijn is. Ze vertrekt naar New York en ontmoet daar Robin, (Rebel Wilson)… Alice leert van Robin how te be single! Before you can be single, be yourself! 

Wat vond ik ervan?

Het was een leuke, grappige film met goede acteurs. Een film waar je lekker naar kan kijken zonder na te hoeven denken, dat vind ik altijd wel belangrijk bij een film zoals deze. De film is heeft zeker aan mijn verwachting voldaan! 

Had ik hier een kaartje voor gekocht?   Ja zeker weten! Ik was heel nieuwsgierig naar deze film en ik vond hem super leuk! 

Extra informatie over de film:

Genre: Komedie, Romantiek
Duur: 109 minuten
(Exclusief pauze en voorprogramma van +/- 22 minuten)
Regie: Christian Ditter
Actrices: Dakota Johnson, Rebel Wilson, Alison Brie, Leslie Mann
Taal: Engels
Ondertitels: Nederlands
Kijkwijzer:

Hebben jullie deze film al gezien? Wat vonden jullie ervan? Ik zou het heel leuk vinden als jullie me volgen op de verschillende social media’s, zo kan je ook zien wanneer er een nieuwe blog online komt! 

Liefs Jessica

Instagram,  Facebook en Bloglovin