Review – Hema gezichtsmasker

Review Hema gezichtsmasker

Mijn gezicht is erg droog de laatste dagen en om hem een even een boost te geven heb ik mezelf verwend met een Hema gezichtsmasker. Vandaag probeer ik de Berry Delight, Clay Face Mask. 

Hema gezichtsmasker

hema gezichtsmasker

Wat zegt de verpakking? Het is een hydraterend en reinigend kleimasker. Mijn huid kan wel wat hydratatie gebruiken, daarom heb ik vandaag voor dit masker gekozen.  Luchtig en fruitig met extracten van bosbes, framboos en cranberry.

hema gezichtsmasker

Zo ziet het masker er uit, het is een volle crème met een lichte glans erin. Smeert erg makkelijk uit op de huid en ruikt ontzettend lekker. Heel erg zoet! 

hema gezichtsmasker

Het masker zit! Nu lekker laten intrekken voor 15 minuten. In het begin prikte het op mijn wangen, maar deze waren zo extreem droog dat ik niet anders verwacht had. Het prikken trok snel wel en daarna kon ik echt genieten van de geur en hoe fijn het aanvoelde op mijn huid. Na 15 minuten was het masker uitgehard en kon ik het zo afspoelen met lauwwarm water. 

Mijn gezicht voelde super zacht aan, had geen roodheid meer en ook de droge plekken waren een stuk minder droog! Zeker een aanrader voor nog een keer. 

Dit masker kost €1,50.

Volg je me al op Instagram 

Liefs Jessica