Review – Gezichtmaskers Purederm

Review Gezichtsmasker Purederm

Normaal ga ik om de 7-8 weken naar de schoonheidsspecialiste alleen nu is het alweer even geleden. Tijd om mijn gezicht wat extra verzorging te geven. Van Purederm heb ik 3 verschillende gezichtsmaskers gekocht en op gehad. Welke vond ik het fijnst aanvoelen en op welke reageerde mijn huid het beste?

Gezichtsmasker Purederm

 

Purederm

Purederm is een Koreaans huidverzorgingsmerk. Korea heeft een toonaangevende technologie op het gebied van cosmetica en heeft daar diverse awards voor gewonnen. Hierdoor zijn er kwalitatief goede en betrouwbare producten op de markt gebracht. De Koreaanse cosmeticabedrijven blijven continue onderzoeken en ontwikkelen, waardoor de kwaliteit van de producten hoog blijft. Daarnaast is Purederm een betaalbaar merk, waardoor de producten toegankelijk zijn voor iedereen.

Purederm Pomegranate

Gezichtsmasker Purederm

Een masker met een diepe reiniging. Dat geeft de verpakking aan. Het opbrengen voelt heel fijn, het is een doorzichtige gel met een hele lichte rode kleur van de pomegranate. Voel al wel aan mijn wangen vooral dat ze licht beginnen te gloeien, maar niet vervelend.

Purederm Masker

Na 15-20 minuten is het masker mooi opgedroogd en kan je het eraf halen. Ik moet even goed zoeken naar een plek waar ik kan beginnen om het masker los te krijgen van mijn gezicht. Het los maken van het masker voelt niet fijn, doet zelfs op sommige plekken zeer. Zeker waar er wat langere (dons) haartjes zitten, bijv. op je bovenlip, voelt het net alsof je een pleister van je gezicht af trekt. Niet fijn!

Purederm Masker

(zo ziet het masker eruit als je het van je gezicht haalt)
Nadat het grootste gedeelte van het masker eraf is, was ik mijn gezicht om alle restjes eraf te krijgen. Me gezicht, vooral mijn wangen, voelen gevoelig en branden een beetje. Dit heeft zeker een half uur aangehouden voor dat het branderige gevoel weg was. Mijn huid voelde niet extreem fris/schoon of zacht aan.

Enkele dagen na het masker was mijn huid wat onrustig en had ik wat onzuiverheden bij mijn bovenlip, de plek waar het pijn deed om het masker eraf te halen. Zal dit met elkaar te maken hebben? Ik weet het niet zo goed.

Purederm Raspberry

Purederm Masker

Een masker dat wordt gekenmerkt als een herstellend en voedend masker. Het is een fijn masker om aan te brengen, het ruikt ontzettend lekker. Het heeft een lichte roze gloed als je het uit de verpakking haalt.

Purederm Masker

Dit masker droogt niet op, maar blijft vloeibaar. Het voelt fijn, en na 20 minuten verwijderd het masker makkelijk met water.

Mijn huid voelt heerlijk zacht en soepel aan. Ja het voelt echt alsof dit masker zijn werk heeft gedaan! Ook na enkele dagen voelt mijn huid nog zacht en goed aan. Tevreden?  Ja zeker over dit masker.

Purederm Coconut

Purederm Masker

Het laatste masker van de drie. Een vochtinbrengend en verzachtend masker.
Een masker met kokosnoot geur, heerlijk ruikt die. Het is een dikke bijna klei achtige substantie. Maar het voelt heerlijk op mijn huid.

Purederm Masker

Dit masker droogt op en scheurt ook als je gezicht beweegt, altijd zo een grappig gevoel vind ik dit! Het masker zit fijn, droogt snel, maar voelt goed op de huid.

Na 20 minuten haal ik het masker eraf, hmmm beetje jammer dat mijn huid daarna wel droog aan voelt, beetje trekkend. Dit masker had toch een verzachtende werking?  Hmm, niet voor mijn huid dan waarschijnlijk. Het droge gevoel heeft wel eventjes aangehouden.

De beste als je het mij vraagt is…

Alle maskers ruiken echt heel erg lekker! Maar niet alle maskers vond ik fijn. Het mag duidelijk zijn dat ik het eerste masker (peel-off) niet meer gebruik! Wat was dat naar om die van mijn gezicht te halen. Het kokosnoot masker ga mijn huid niet wat beloofd was… Dus het beste masker van deze drie is geworden: Het Raspberry masker!

Kennen jullie de producten van Purederm? Welk merk masker gebruiken jullie? Heb je tips, ik ben heel benieuwd!

Liefs Jessica