Review film – Me Before You

Review film me before you

Al enige tijd ben ik zo ontzettend benieuwd naar deze film, en gisteren was het zover. Samen met mijn moeder ben ik naar de bioscoop gegaan om de film Me Before You te zien. Heb ik er spijt van? NEE absoluut niet!

Me Before You

De film is gemaakt na het grote succes van het boek Voor Jou van Jojo Mojes. Als je dit boek nog niet kent, zeker een aanrader!

Me before you gaat over een jonge vrouw (Louisa) die op zoek is naar werk. Ze wordt ingehuurd om de zorg op zich te nemen van Will, wiens leven na een ongeluk compleet is veranderd. Zijn handicap heeft ervoor gezorgd dat zijn levenslust is verdwenen. Louisa is vast beraden om ervan te overtuigen dat het leven leuk is en nog wel zin heeft…

Zoals ik al aangaf, ik heb zeer zeker geen spijt dat ik naar deze film ben geweest. Een tip, ben je emotioneel aanlegt, neem de zakdoeken mee! Bij het boek ben ik al liters tranen kwijtgeraakt, maar gisterenavond nogmaals enkele liters haha….

De acteurs zijn fantastisch Louise wordt zo ontzettend goed gespeeld, dat het echt overkomt alsof ze het allemaal zelf mee maakt, grote complimenten voor Emilia Clarke. Ze weet het zo mooi en met ontzettend veel gevoel over te brengen, dat het je blijft boeien.

Wees gerust het is niet alleen maar een tranentrekker, er is ook plaats voor een lach, wat ontzettend mooi is gecombineerd in deze film. De film zal nog enkele weken in de bioscoop te zien zijn (denk ik), en ga…. De film Me before You is echt de moeite waard om in de bioscoop te zien en om hier een kaartje voor te kopen!

Genre: Drama
Duur: 110 minuten
(Exclusief pauze en voorprogramma van +/- 22 minuten)
Regie: Thea Sharrock
Acteurs: Sam Claflin, Matthew Lewis
Actrices: Emilia Clarke
Taal: Engels
Ondertitels: Nederlands
Kijkwijzer:

Hebben jullie deze film al gezien en lijkt het jullie iets?

Liefs Jessica