Review film – Bad Moms

bad moms

De laatste tijd ben ik weer veel in de bioscoop te vinden, zo ook afgelopen maandag met mijn bioscoop vriendin. Helaas heeft ze haar abonnement stop gezet per september, dus daar moeten we nog even van genieten! Zo zijn we maandag naar Bad Moms geweest!

Bad Moms

Amy Mitchell (Mila Kunis) is haar leven als oververmoeide, werkende moeder helemaal zat. Ze moet haar kids vrijwel alleen opvoeden, naar sport brengen, ze moet naar ouderavonden én ze moet presteren op haar werk. Dan besluit ze dat dit niet langer vol te houden is en ze samen met twee andere zwaar gestreste moeders ervoor kiest om even ‘bad moms’ te zijn. Dit tot ongenoegen van drie keurige moeders op school, die Amy niet kan uitstaan.

Amy kan zich niet voorstellen dat meerdere moeders zich niet zo voelen, en wilt voorzitters van het schoolbestuur worden, hier gaat ze dan ook keihard voor. Gaat haar dit lukken?

Het is echt een super grappige film, de hele film lang! Vanaf het eerste moment heb ik geregeld zitten lachen. Sommige stukken zullen herkenbaar zijn voor moeders, maar ook als je geen moeder bent, is deze film zeker het kijken waard.

Heb je zin in een avondje lachen met vriendinnen? Ga naar deze film. Hij is echt het kijken waard en super grappig! Ja ik had hier zeker een kaartje voor gekocht, en ik zou best nog een keer naar deze film willen zo leuk is hij!

Genre: Komedie
Duur: 101 minuten

Regie: Jon Lucas, Scott Moore
Actrices: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Christina Applegate, Annie Mumolo, Jada Pinkett Smith
Taal: Engels
Ondertitels: Nederlands
Kijkwijzer:

Deze film draait vanaf 4 augustus in de Nederlandse bioscopen!

Als je gaat naar deze film, laat je weten wat je ervan vond? Ik zeg alvast, heel veel plezier bij Bad Moms!

Liefs Jessica

12 comments

  • Jessica (author)

   Ik ben benieuwd wat je ervan vond!

  • Jessica (author)

   Ik ben benieuwd wat je er van vind. Vanavond weer naar de bioscoop geweest, Secret life of pets, ook te leuk!

  • Jessica (author)

   Hij is het bioscoop kaartje echt waard! Ik zou er zo nog eens heen gaan.

 • Armande

  Eentje voor op mijn lijstje! Leuke actrices ook, ben een fan van Christina Applegate, en niet alleen omdat ze met een nederlandse man is getrouwd. 😉
  Armande heeft recent gepubliceerd…De week in beelden – 15 augustusMy Profile

  • Jessica (author)

   Kijk zo leer ik ook weer wat! Wist niet dat ze met een Nederlandse man is getrouwd haha. Leuke en goede actrice is het zeker!

 • Charlotte

  Oh hier wil ik echt zo graag naartoe! Nu nog even bedenken wanneer…

  • Jessica (author)

   Echt doen, als je een avondje vrij kan maken! Jammer dat ik niet in de buurt woon, anders had ik je graag mee genomen.

 • Minke

  Hij lijkt me erg leuk. Komende week ga ik hem in de bios bekijken .

  • Jessica (author)

   Ik ben benieuwd wat je ervan vond, als je eraan denkt laat je het me weten? Veel plezier alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge