Review Fiio F5 oordoppen

Fiio F5 oordoppen

Ik weet niet wie er tegenwoordig nog zonder oordoppen kan, maar ik niet! Thuis luister ik vaak naar muziek via de box, maar als Vincent thuis is en tv aan het kijken is gaan mijn oordoppen vaak in als ik achter de computer zit. Ook tijdens het sporten heb ik muziek nodig, zeker bij de cardiotraining anders kom ik niet vooruit. Wat denk je van vakantie?! Muziek is heel belangrijk in mijn leven. Het is voor mij dan ook heel belangrijk om met goede apparatuur ernaar te luisteren. Vlak voor de vakantie kreeg ik de Fiio F5 oordoppen opgestuurd om te testen en dit is mijn eerlijke mening over de Fiio F5 oordoppen.

Fiio

Persoonlijk heb ik nog nooit van het merk Fiio gehoord en mijn nieuwsgierigheid was ook snel gewekt. Deze Fiio F5 oordoppen wilde ik heel graag gaan testen. Toen ik de verpakking binnenkreeg was ik zeer verrast. Het straalt veel luxe uit. Hier heeft de fabrikant echt wel over nagedacht. Een luxe verpakking geeft mij persoonlijk al vertrouwen. Als er over een verpakking al zo is nagedacht, dan zal er over het product ook goed nagedacht zijn!

Fiio F5 oordoppen

In de verpakking zit nog een hele mooie opbergbox. In die opbergbox vind je de oordoppen welke ook nog eens in een klein koffertje zitten.

Fiio F5 oordoppen

Wat zit er in de verpakking? Twee oordoppen, twee draden (waarvan er maar één in de Iphone past, het andere draad is voor de MP3 spelers van Fiio) en 6 setjes afneembare dopjes. Ook hier was ik weer verrast. Het is een soort bouwpakket. Je kan zelf kiezen welke afneembare dopjes je erop zet, zwart of met een kleur. De oordoppen zelf dien je nog aan het draad vast te klikken. Ik weet niet of die koppelstukken nu ook extra gevoelig zijn voor schade, maar het ziet er allemaal wel heel goed uit.

Fiio F5 oordoppen

Fiio F5 oordoppen testen 

Ik vind het design van deze Fiio F5 oordoppen echt heel erg mooi en heb ook veel plezier aan deze oordoppen beleefd tijdens het testen.

De oordoppen zitten fijn in je oren (mits je geen tragus piercing hebt, zoals ik in mijn linkeroor). Links kon ik de oordop niet fijn en ver genoeg in mijn oor krijgen, omdat ik daar dus een piercing heb zitten. Het “blokje” achter de daadwerkelijke oordop zit daarvoor in de weg. Rechts zit de oordop echt heel fijn.

Fiio F5 oordoppen

Het geluid wat eruit komt is heel erg mooi, je kan heerlijk zo een paar uur muziek luisteren. Persoonlijk vind ik het ook heel fijn dat je het volume kan regelen via het opzetstuk aan het draad, zo hoef je niet elke keer je telefoon tevoorschijn te halen.

Zelf ben ik echt super tevreden over deze Fiio F5 oordoppen. Zo zie je maar, nieuwe merken ontdekken kan geen kwaad! De Fiio F5 oordoppen zijn €69,- en te koop via deze link.

Kent iemand van jullie het merk Fiio en hoe zijn jou ervaringen hiermee? Hoe reageren jullie op een product als je het merk niet kent? 

Liefs Jessica, Life by Jess

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fiio