Review – Eeltsokken Kruidvat

Review Eeltsokken van de kruidvat

Kennen jullie deze eeltsokken al? Het was voor mij best wel even nadenken of ik dit ging doen. Ik hou zelf helemaal niet van voeten! Ik vind voeten vies. Bah! Rare dingen. Maar ja iedereen heeft voeten en iedereen heeft eelt, de ene minder dan de ander, maar we hebben het allemaal. Toch heb ik besloten om een review te doen, maar zo breng ik niet mijn eigen voeten heel erg in beeld, gewoon omdat ik het zelf niet heel fris vind om naar andermans voeten te kijken. Dus nee ook niet naar mijn eigen voeten. 

Eeltsokken Kruidvat

Zelf heb ik geen last van heel veel eelt, en ga ook niet naar een pedicure. Eens in de zoveel tijd even goed voor mijn voeten zorgen kan geen kwaad. Ik gebruik daarvoor eeltsokken van de kruidvat. Ze zijn daar te koop voor €8,99. In een pakje zit 1 paar sokken, voor eenmalig gebruik. 

eeltsokken kruidvat

In deze verpakking zitten de eeltsokken, dicht verpakt, omdat er een gel in de sokken zit. Deze zitten nog wel dicht in een andere verpakking, maar stel dat er een gaat lekken, kan het nu geen kwaad. 

eeltsokken kruidvat

Dit is een sok, de bovenkant zit hier nog dicht, dit moet je eraf knippen en dan kan je er met je voet in. Er zitten speciale plakkers bij om de sok enigszins dicht te plakken. Het beste is om er nog een sok overheen te doen, dan kan het lekker warm worden en trekt het nog beter in.

eeltsokken kruidvat

Oke, een beetje voet dan op onderstaande foto, zo ziet het eruit als je de sok aan hebt en dichtgeplakt hebt. Sokken erover heen en zitten maar!  PAS OP, omdat ze ruim zijn aan de bovenkant, kan er gel uit komen als je met je voeten omhoog ligt, leg er altijd een handdoek onder! 

eeltsokken kruidvat

De sokken moeten een uur blijven zitten, na het uur ben ik lekker gaan douche en heb ik mijn voeten verzorgd met een voetencrème. 

Het resultaat van de eeltsokken

Ik heb op donderdagavond de sokken aangehad en op zondag zag ik al dat het week werd en dinsdagavond na het douche heb ik mijn voeten verzorgd en heb ik al het eelt eraf geschraapt met een eeltschaaf. Nu heb ik weer hele zachte voeten, met een “normale” hoeveelheid eelt. Voelt weer fris! 

Ja ik ben zeer tevreden over deze sokken, ik gebruik ze denk 3-4 keer per jaar. Dit is echt geen wondermiddel, en ook niet voor wekelijks gebruik. Maar als je net als mij een beetje eelt hebt, dan kan je deze gebruiken! Bij overtollig eelt raad ik je toch aan om naar een pedicure te gaan. 

Wat vonden jullie van deze review? Wat vinden jullie zelf van voeten? Of heb je een ander lichaamsdeel wat jullie echt vies vinden ? 

Liefs Jessica

Instagram,  Facebook

5 comments

 • Nicole Orriëns

  Ik heb zulke sokken wel eens gehad, maar dan van een ‘officieel’ merk. Ik geloof dat ik ze wel aardig vond. Maar ik heb ze daarna nooit meer gekocht vanwege de prijs.

 • mamaenhaargezin

  Dank je wel voor deze review! Ben zelf ook iemand die niks met voeten heeft. Maar ga deze tip wel voor manlief gebruiken, bedankt!

 • Eva

  grappig!
  maar ik hou het toch gewoon bij bezoekjes aan mijn pedicure! haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge