Review Bubble Clay gezichtsmasker

Bubble Clay gezichtsmasker

Al een hele lange tijd zie ik op Facebook zo’n Bubble Clay gezichtsmasker voorbij komen. Elke keer dacht ik die wil ik kopen en proberen! Het leek mij zo een apart masker om eens te proberen. Totdat ik enkele weken geleden in de drogisterij was voor paracetamol en dat ik deze maskers ineens zag hangen! Meenemen dat Bubble Clay gezichtsmasker. Ik heb er 3 voor €5,- kunnen kopen, maar anders zijn ze €1,95 per stuk.

Bubble Clay gezichtsmasker

De Bubble Clay gezichtsmasker is van het merk Purederm. Het masker heeft volgens de verpakking een reinigende werking, het verwijderd dode huidcellen en het ontstopt poriën. Het is een kleimasker welke 15 tot 20 minuten op je gezicht moet blijven zitten.

Bubble Clay gezichtsmasker (6)Bubble Clay gezichtsmasker (6)

Met dit masker moet je redelijk snel werken, het is namelijk zo dat zodra het masker aan de lucht wordt blootgesteld begint het al met werken en komen de bubbels. Ik vond het geen fijn masker om aan te brengen. Het was niet echt stevig klei, maar meer gel die heel makkelijk uit elkaar viel. Je moet snel werken en ik had het idee dat het niet zo goed hecht aan je huid.

Bubble Clay gezichtsmasker (6)

Zodra het masker op je gezicht is aangebracht voel je dat het gaat werken. Je voelt de bubbels ontstaan. Het voelt net alsof je in een bad zit met veel schuim wat je op je huid voelt bruisen. Dat gevoel is een beetje gek in het begin, maar het went. Wat ik wel vervelend vond, is dat het lijkt alsof het van je gezicht afglijdt, wat uiteraard niet gebeurd.

Bubble Clay gezichtsmasker (6)

Bubble Clay gezichtsmasker (6)

Ik heb wel het idee dat mijn huid idd gereinigd is, zo voelt mijn neus weer glad aan en zijn de onrustigheden wel wat rustiger geworden.

Al met al, vond ik het Bubble Clay gezichtsmasker best een grappige ervaring voor een keer, maar ik weet niet of ik het vaker ga gebruiken. De twee maskers die ik nog heb, ga ik of nog een keer gebruiken, of ik kan ze verloten bij een kleine winactie?! Wat lijkt jullie leuk?

Hebben jullie dit masker al eens gebruikt? Wat vonden jullie ervan? Let me know of je een winactie voor dit masker leuk zou vinden! Wil je andere reviews lezen over gezichtsmaskers klik dan hier en hier

Liefs Jessica, Life by Jess

Bubble Clay gezichtsmasker (1)

 

3 comments

 • Marianne

  Leuk! Dat masker wil ik ook nog eens doen.
  Het lijkt er alleen op dat je nu duurder uit was
  3 voor 5 euro terwijl ze normaal 1,50 per stuk zijn is 4,50

 • Mariëlle

  Super dit masker Jess! Het lijkt me echt een apart gevoel. Ik moet eerlijk zijn dat ik het zelf nog steeds niet heb uitgeprobeerd, maar het bubble mask staat al een tijdje op mijn lijstje. Goed te zien dat je die andere twee ook wilt gaan proberen, maar weggeven is natuurlijk altijd leuk!

  • Jessica (author)

   Ja hij stond ook al zo lang op het lijstje en toen zag ik ze hangen en hup! Echt een heel apart gevoel, ik zou ze zeker eens proberen en ik ga idd de andere nog weggeven via instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge