Piercings en tattoos wat vind ik ervan?

Piercings en tattoo's wat vind ik ervan?

De één vind ze mooi en de ander vind het afschuwelijk. Lekker cliché maar het is zo. Ik heb wel eens van een ouder de uitspraak gehoord: “en we hebben je nog zo mooi zonder gaten afgeleverd”. Persoonlijk vind ik piercings en tattoos wel iets hebben (met uitzonderingen natuurlijk!). Heb ik piercings of tattoos?

Tattoos

Nee ik heb geen tattoos op het moment, ik wil denk ik later wel een tattoo maar het moet een betekenis hebben voor me, ik wil niet zomaar iets. Bijvoorbeeld als ik later kindjes mag krijgen dat ik de namen, of een bepaalde symbool laat tatoeëren. Dit zal ik dan wel laten doen op een plek waar ik de tattoo kan verbergen. Altijd handig voor als je dit niet op je werk mag laten zien.

tattoos en piercings

 

 

 

 

 

 

In de tijd van de Spice Girls wilde ik heel graag zo een band om mijn bovenarm laten tatoeëren net als Mel C.  Nu vind ik dat dus echt niet meer mooi, het is maar goed dat ik wat dat betreft altijd 10x nadenk voordat ik iets doe.

Een jaar of 10 geleden wilde ik ontzettend graag zo een tattoo boven mijn billen, het wel bekende hertengewei haha. Toen in de mode, maar ik vind ze nu nog steeds mooi. Het is maar goed dat ik zo een tattoo niet heb, anders had de dokter er nu doorheen moeten snijden (hernia operatie) en had er een litteken doorheen gekomen.

piercings tattoos
(Henna tattoo, op Gran Canaria 2008)

Wat ik wel echt ontzettend mooi vind is een tattoo op een gespierde onderarm/bovenarm van een man. Vincent heeft aan de binnenkant van zijn arm één tattoo, maar als die zou zeggen ik ga me arm vol zetten, ga je gang schatje! Een vriend van hem heeft zijn gehele onderarm laten tatoeëren, met veel symbolen waar een betekenis achter zit, en wauw die tattoo is zo mooi.

Piercings

Nu komt het leuke, ik kan jullie gaan vertellen welke piercings ik heb en/of heb gehad. En wat ik eventueel nog wil laten zetten.

Om even heel saai te beginnen, ik heb in elk oor 3 gaatjes. Geen echte piercings, maar toch gaten in mijn lijf. Ik draag te weinig oorbellen. Sinds een paar maanden draag ik oorbellen in het eerste gaatje, maar het doel is wel om ook in de andere 2 gaatjes weer oorbellen te gaan dragen. Als je nog leuke tips hebt voor een webshop, ik hoor ze graag!

Tot 3 jaar geleden had ik een neuspiercing. Deze had ik al sinds dat ik 13-14 jaar oud was. Altijd heeft er een knopje in gezeten, nooit een ringetje.

piercings
(ukkie Jessica met neuspiercing, dit was in 2006-2007)

Sinds begin 2010 heb ik een navelpiercing. Deze wilde ik echt al heel lang en toen heb ik hem eindelijk laten zetten. Tot op de dag van vandaag nog super blij mee. Ik hoop dat als jullie dit artikel lezen, hij niet dichtgegroeid is (ik moet hem er voor de operatie uithalen).

Er zijn nog enkele piercings die ik wil laten zetten, maar deze ik over dit soort dingen de eeuwige twijfelkont ben, heb ik ze nog niet laten zetten.

piercings

Deze 3 naast elkaar, zo mooi. Ik weet niet of ik de moed vind om 3 piercings tegelijk te laten zetten. haha, dus ik wacht totdat ik de moed gevonden heb 😛

piercings

Deze twee plaatsen vind ik ook heel mooi voor een piercing. Wie weet komen die er ook nog wel een keer. Maar gezien ik alleen een scooter heb als vervoersmiddel en ik daarbij een helm moet dragen, ben ik bang dat ik infecties krijg. Geen zin in!

Ooit komt er zeker nog wel een keer een gat in mijn lijf haha, maar wanneer?

Hoe denken jullie over tattoos en piercings? Heb je zelf tattoos of piercings? Zo ja waar en is er nog iets wat je wilt hebben?

Liefs Jessica

Deze blog is onderdeel van de #30DayBlogChallangeNL bedacht door Maris. 

2 comments

  • mathiske's mama blog

    Ik heb nu 2 tattoo’s en allemaal plannen die ik nog wik en mooi vind. Ik denk niet dat ik al klaar ben
    mathiske’s mama blog heeft recent gepubliceerd…#30dbcNL Mijn eerste baantje(s)My Profile

    • Jessica (author)

      hahaha, zeggen ze vaak he, het werkt verslavend.. 😉 ik heb ook genoeg dingen die ik mooi vind, maar zonder betekenis zet ik niks op me lijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge