Picture by Jess #3 – Fotografie op de kinderboerderij

Picture by Jess, fotografie, kinderboerderij

Gisteren was het zo mooi weer ’s middags, dat ik mijn fotografie spullen heb gepakt en op de scooter ben gestapt naar de kinderboerderij. Even oefenen met mijn camera om er nog meer feeling mee te krijgen. De foto’s waar ik trots op ben wil ik met jullie delen. PS: geen van de foto’s is bewerkt!

Fotografie op de kinderboerderij

Picture by Jess, fotografie, kinderboerderij

Naast de kinderboerderij staan een stuk of 8 herten. Dit zijn vind ik echt hele mooie beesten, die een mooi snoetje hebben om te fotograferen. Op de momenten dat ze iets horen of zien gaan de oren gespitst staan. Kijk hoe mooi dit hert staat te kijken naar iets spannends.

Picture by Jess, fotografie, kinderboerderij

Deze twee foto’s van het geitje vind ik echt te leuk! Wat een timing dat hij precies gaapt op het moment dat ik een foto van hem wil maken. Dat lipje bij de foto hierboven. Zo super schattig. De onderste foto is qua belichting iets minder, maar het moment laat je dat vergeten.

Picture by Jess, fotografie, kinderboerderij

Het zwarte schaap, de vreemde eend in de bijt. Ik mocht helaas niet op het stuk grond komen waar hij stond, dan had ik de achtergrond veel beter kunnen kiezen en had de foto waarschijnlijk nog mooier geweest! Ik mocht niet daar komen omdat er vogels zitten en nu natuurlijk de vogelgriep heerst.

Picture by Jess, fotografie, kinderboerderij

Kijk hoe lief dit konijntje is, nouja konijntje, het was een flink konijn! Hij zat samen met nog een vriendje in een super groot ren. Hij lag zo lekker, dat hij mooi bleef liggen voor een foto.

Picture by Jess, fotografie, kinderboerderij

Wat een diversiteit hé qua dieren op de kinderboerderij! Hoe is dat bij jullie in de buurt?

Picture by Jess, fotografie, kinderboerderij

Op de terugweg van de kinderboerderij naar huis, was deze prachtige lucht te zien. Scooter aan de kant en fototoestel erbij gepakt, want dit kon ik niet laten gaan. Wauw hoe mooi een foto om uren naar te kunnen kijken.

Houden jullie van het maken van foto’s? Waar maken jullie het liefste foto’s van? En komen jullie wel eens op de kinderboerderij?

Liefs Jessica, Life by Jess