Picture by Jess #1 foto’s waar ik trots op ben

Een nieuwe rubriek op Lifebyjess. Fotografie spreekt mij heel erg aan, ik kan echt genieten van mooie foto’s, maar ook van het maken van foto’s! Dit wordt een rubriek waarin ik tips ga geven over fotografie, camera’s, benodigdheden. Ook laat ik jullie zien wat ik mooie foto’s vind van andere maar ook zien jullie foto’s die ik zelf gemaakt heb en waar ik super trots op ben.

Fotografie: Foto’s waar ik trots op ben

In dit artikel wil ik jullie enkele foto’s laten zien, die ik zelf gemaakt heb en waar ik met gepaste trots naar kijk. Laten jullie weten of je ze mooi vind en als je tips hebt zijn ze natuurlijk van harte welkom!

fotografie

Foto nummer 1, op dit moment had ik mijn spiegelreflexcamera nog niet hele lang. En waren de paarden waar ik veel kwam die tijd een mooi “object” om mee te oefenen. Ingezoomd op het oog, dit moet maar net goed gaan, ik heb ook een paar foto’s die echt heel erg lelijk zijn omdat ik net het verkeerde punt had, of het oog werd samengeknepen… timing!

fotografie

Je ziet het in dit artikel al, ik vind het heel leuk om dieren te fotograferen, al is de ene iets fotogenieker dan de andere, maar Senta was wel heel fotogeniek. Deze foto heeft een hele speciale betekenis voor mij, 14 februari 2010 op het strand, waar sneeuw lag. De dag daarna kwam ons gezin in een rollercoaster van emoties terecht. Nu dat allemaal weer rustig is, hebben wij vorige week vrijdag afscheid genomen van dit fotomodel *4-3-2016* Dag lieve Senta!

fotografie

Zoals gezegd, heb ik veel geoefend qua fotografie bij de paarden. Dit is hetzelfde paard als waar je hierboven het oog van ziet. Op deze foto ben ik echt echt heel trots! Ik vind deze zo mooi gelukt, met de scherpte/diepte die je heel mooi ziet. Ja naar deze foto kan ik uren kijken en deze heeft ook voor een langere tijd op mijn bureaublad gestaan. 

fotografie

En om deze reeks af te sluiten, nog een dierenfoto. Leuke speelse foto vind ik dit, het grijze konijn scherp en de gevlekte onscherp. Deze konijnen woonde allebei bij ons. Levi (de grijze) is helaas overleden 3 jaar terug en Kiki (de gevlekte) zit bij vrienden van ons, waar ze met veel meer konijnen zit ipv hier alleen. 

Dit waren de foto’s voor deze keer. Volgende keer in dit artikel bijvoorbeeld tips, of een uitleg waarom ik van deze camera heb gekozen… Jullie zullen het lezen! 

Liefs Jessica

Instagram,  Facebook en Bloglovin