Paashop met heel veel winacties!

Paashop

Weer een artikeltje vanuit mijn kant! Deze stond al even klaar, want ik had mij opgegeven voor de Paashop! De wat? De Paashop. Waar ik aan het begin van dit jaar mee heb gedaan met de nieuwsjaarsbloghop, doe ik nu mee met de Paashop. Op 1 april en het is geen grap, komen er bij 26 verschillende bloggers diverse winacties online te staan! Wie wilt er nu niet iets winnen? Via deze Paashop, kan je dus elke keer doorhoppen naar de volgende blog en daar meedoen met de winactie als je deze wilt winnen!

Wat zijn jullie plannen voor de Pasen? Wij gaan vandaag vrij weinig doen. Ik ben vannacht mijn bed uit geweest om mijn zusje en haar vriend op te halen van een feestje in het Ziggodome en daar is Vincent ook geweest. Dus uitbrakken deze hele dag. Maandag, tweede paasdag, gaan we met mijn ouders, mijn zusje en haar vriend bowlen en plaatgrillen. Super veel zin in!

Winactie Paashop

Wat kan je winnen op Life by Jess? Dat ga ik jullie nu vertellen. Gezien deze winactie de vorige keer zo goed in de smaak viel, ga ik nu nog een keer hetzelfde boek weggeven! Weet een van jullie toevallig al welke het is?

Zelf ben ik helemaal fan van het boek dat ik mag gaan weggeven en ik hoop dat ik er iemand net zo blij mee kan maken als dat ik zelf van wordt! Het is namelijk het boek van Annic van Wonderen – Masterclass Ondernemen. Annic vertelt vol passie over ondernemen. Je krijgt tips, adviezen en ook deelt ze alle kennis die zij heeft met de lezer.

paashop, blogdoelen voor 2018, nieuwjaars bloghop Annic van Wonderen, masterclass ondernemen

Durven – doen – doorzetten, dat is haar motto en door dit boek heeft ze al vele bestaande ondernemers, maar ook ondernemers in spe geïnspireerd om aan de slag te gaan en keihard te knallen. Ik heb dit boek gelezen en was helemaal onder de indruk! Dit wil ik jullie niet onthouden, daarom maak je nu kans op het boek Masterclass ondernemen. Wat moet je doen om kans te maken?

Extra kans om te winnen? 

 

Hoppen maar! 

Wat kan je nu doen om nog meer winacties te zien? Hoppen natuurlijk. Zo heeft Cynthia van Cynspirerend.nl vandaag ook een hele leuke winactie online staan en Jaimy van Beauty Unboxing heeft ook een hele leuke beauty winactie online staan! Ik wens jullie heel veel plezier met deze ontzettend leuke Paashop! Ik vond het in ieder geval ontzettend leuk dat ik mee mocht doen aan deze Paashop en ik hoop dat ik iemand van jullie heel erg blij mag gaan maken met het boek Masterclass ondernemen van Annic van Wonderen.

Liefs Jessica, Life by Jess

5 comments

 • Lieke van Veen

  Ik ben erg benieuwd naar dit boek van Annic en ik maak dan ook graag kans.
  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) en op Instagram (Liekevv24) en heb op dit bericht gereageerd op Facebook.
  Ik wens je nog een hele fijne Pasen!

 • Anna

  Ik doe heel graag mee

  Facebook: An Na

 • Jolanda

  Leuke deze hop! Ik heb het boek al (echt een aanrader) dus sla de winactie over.

 • Anita te Gussinklo

  Ook al zo’n fijne prijs, ik volg je via Facebok & Instagram.

 • roelina

  Super gaaf, beginnend ondernemertje… ik waag dus een gokje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge