Outfit inspiratie # Lente

Outfit Lente

Het lekkere Lente weer komt er weer aan, de tijd dat er op goede dagen ook weer een terrasje gepakt kan worden. Je wilt niet weten hoeveel zin ik hierin heb!  Gezien ik nog bezig ben met afvallen wil ik niet teveel nieuwe kleding kopen, maar ik ben wel al op zoek gegaan via Pinterest naar een paar leuke Lente outfits. Kijk je mee?

Lente outfits

Vele outfits heb ik voorbij zien komen op Pinterest, maar deze 4 vond ik echt wel heel leuk. Geen outfits waar je hele aparte kledingstukken voor in huis moet hebben. Als ik deze outfits zie krijg ik meteen zin in de Lente.

Onderstaande outfit, een leuke spijkerbroek met wat bewerkingen, een t-shirt, All-start eronder of andere leuke witte sneakers en klaar ben je! Super leuk, een sjaal voor iets extra warmte rondje hals. Ik vind dit echt een heel leuk lente outfit.

Outfit Lente

Nog een outfit met een licht blauwe spijkerbroek en wat bewerkingen in de zin van gaten in de broekspijpen. Een leuk zwart topje erop, met een los vallend vestje. Dezelfde kleur tas erbij, sandaaltjes eronder en klaar ben je! Zonnebril op je hoofd voor die eerste lente zonnestralen. Ja hoor ik zie mezelf al lopen.

Outfit Lente

Een outfit met een zwarte spijkerbroek, het geheel is wat donkerder, maar ik vind het vestje van deze outfit heel erg leuk. Het is lekker luchtje en heerlijk om mee op een terrasje te zitten. Mooie hakken eronder en je bent klaar voor de Lente.

Outfit Lente

En dan nog de laatste, maar wat mij betreft de leukste. Deze mooie combinatie van kleding. Ik vind de rode kleur echt heel erg mooi. Een mooie spijkerbroek, een mooi netjes maar casual rode top, rode open hakken eronder, leuke tas (kan natuurlijk met de panter print), lippen rood stiften en je bent klaar om op pad te gaan!

Outfit Lente

Wat vinden jullie van deze outfits?

Liefs Jessica, Life by Jess