Outfit by Vin – polo shirt

Outfit by Vin - Polo

De afgelopen twee keer heb ik mijn outfit gedeeld, de eerste was mijn leger outfit en bij de tweede had ik een jurkje aan. Deze artikelen werden zo goed ontvangen dat ik het vaker wil gaan doen, alleen had ik voor mijzelf nog geen geschikte outfit gevonden. Wat doen we dan? Ja Vincent gebruiken als model en hem zijn outfit laten showen. Voor deze eerste keer hebben we een outfit met polo shirt klaarstaan!

Outfit by Vin met polo shirt

Toen ik enkele weken geleden benaderd werd door hemdvoorhem.nl moest ik even nadenken of ik akkoord zou gaan met een samenwerking. Ik had namelijk niet meteen een beeld van een artikel wat ik zou kunnen gaan schrijven over mannenkleding. Totdat ik mij bedacht dat Vincent mij natuurlijk kon helpen met deze samenwerking. Samen met Vincent heb ik deze HV Polo shirt uitgezocht! Hij heeft een mooie donkerblauwe kleur, mooie grote opdrukken en hij is van goede kwaliteit.

Outfit by Vin Polo shirt

Het lachen doet die een beetje als een boer me kiespijn, ik heb hem namelijk meegenomen naar het bos terwijl het best wel heel erg koud was haha. Maar een klein beetje eigen bult dikke schuld, want ik roep al een paar weken dat we foto’s moeten maken, maar elke keer vergat hij het of had hij er geen zin in. Dus hup die jas uit en doen alsof het lekker warm is en je het leuk vind! Haha! Wat vinden jullie van zijn polo shirt? Ik vind hem echt heel gaaf, ondanks dat Vin bijna nooit een polo shirt draagt vind ik het echt wel heel leuk staan.

Outfit by Vin Polo shirt

Ik had graag nog meer foto’s van hem willen maken, maar het lachen verging hem snel door de koud haha, want ja het was echt wel heel koud! Maar volgens mij hebben jullie wel een goede indruk gekregen van zijn outfit en van het polo shirt wat hij aanheeft.

Outfit by Vin Polo shirt

Happy Socks! 

Ook hadden we nog hele gave Happy Socks ontvangen en daar is hij echt zo blij mee! Kijk schat hoe gaaf zijn ze, ze zijn echt leuk he! Schat vind je ze ook niet leuk. Dat zijn pas 3 zinnen die ik hoor zodra hij die sokken weer ziet! Hij weet ook meteen wat die op zijn verlanglijstje voor zijn verjaardag gaat zetten. Happy Socks met heel veel leuke gezellige vrolijke kleurtjes!

Outfit by Vin Polo shirt

Ik ben heel benieuwd wat jullie van zijn outfit vinden en of jullie vaker een outfit van Vincent willen zien? Hij is niet de man voor de nieuwste mode, maar daarom misschien juist des te leuker zodat je er zelf wat inspiratie uit kan halen?! Laat het me weten of jullie Vincent nog een keer voorbij willen zien komen op Life by Jess!

Liefs Jessica, Life by Jess

Dit artikel is geschreven in samenwerking met hemdvoorhem