Outfit by Jess #1 Leger

Outfit by Jess, Leger

Lees je dit goed? Ja dit lees je echt goed. Outfit by Jess, dus mijn allereerste outfit post die ik online ga zetten. Dit is echt het engste wat ik ooit gedeeld heb denk ik met jullie. Waarom? Omdat ik echt een leek ben op mode gebied, en ik ben nog heel onzeker over mijn lijf. Zoals jullie weten ben ik ook nog aan het afvallen. Ik vind het ontzettend spannend wat jullie vinden van dit artikel. Ik ga mijn outfit met jullie delen, en daar kunnen jullie wat leger kleuren in verwachten!

Gezegd hebbende dat ik niet tevreden ben met mijn lijf hoe die op dit moment is, wil ik wel heel graag aan jullie laten zien, wat ik, als vollere vrouw draag. Je hebt zoveel leuke kleding die je kan dragen als vollere vrouw en ik wil daarom mijn lijf ook niet verbergen voor jullie. En eigenlijk ben ik ook wel heel trots, want de broek die ik draag op de foto’s, paste ik niet meer voordat ik begon met afvallen!

Wat dragen jullie het liefste? Ik voel mij het comfortabelste in de kleding die ik hieronder aan heb. Een spijkerbroek, t-shirt en een vest. Meestal draag ik sportschoenen, omdat ik nog niet echt op hakken kan lopen met mijn rug, maar voor nu heb ik speciaal mijn hakken uit te kast getrokken! En heel eerlijk, ik voel me echt veel vrouwelijker als ik op hakken loop! Wie herkent dit?

Mijn leger outfit

Ja als jullie verder scrollen zie je dan eindelijk mijn outfit. Zoals de titel al zegt er zit iets in dat doet denken aan het leger. Ik vind het zelf ontzettend gaaf dat dit weer helemaal hip is, want ik vind het super gaaf om iets met de Leger kleuren te dragen. Ook is het kleur leger groen weer helemaal in volgens mij, en dat vind ik echt zo een mooie kleur!

Wat draag ik? De broek komt van MS mode, net als het t-shirt wat ik aan heb. Het leger jasje komt van de Miss Etam. De schoenen heb ik mogen uitzoeken bij Sacha.

Outfit by Jess, Leger

Outfit by Jess, Leger

Outfit by Jess, Leger

Outfit by Jess, Leger

Outfit by Jess, Leger

YES I did it!

Ik heb mijn allereerste outfit post online gezet en ik ben eigenlijk best wel heel trots op mijzelf. Nog even een gekke foto om het af te sluiten!

Outfit by Jess, Leger

Wat vinden jullie van deze outfit? En vinden jullie het leuk om vaker een outfit post te zien van mij? Ik hoor het heel graag van jullie, tips zijn welkom!

Liefs Jessica, Life by Jess