Outfit by Jess – Gastric Sleeve Transformation

Het is inmiddels een halfjaar geleden dat ik mijn Gastric Sleeve heb gekregen/ondergaan. Een van de beste beslissingen uit mijn leven, want wauw wat voel ik mij goed! Zo trots op hetgeen wat ik inmiddels al heb bereikt. Veel lichter, veel fitter, veel meer zelfvertrouwen. Echt trots! Ik ben eind juli met Abby gaan zwemmen en dit heb ik zelfs in bikini gedaan en ik heb mij geen enkel moment druk gemaakt over hoe ik eruit zag. Dat is een overwinnen en dat is het zelfvertrouwen wat ik tegenwoordig heb. Ik voel mij echt heel goed. De gastric sleeve transformation zal ik het maar noemen. Want een transformatie is het. Zoals jullie hebben kunnen lezen in het artikel Slank Doen! zou ik heel graag mijn nieuwe kledingstijl willen ontdekken. In dit artikel laat ik zien hoe ik eruit zie op dit moment en welke nieuwe kledingstukken ik inmiddels heb gekocht.

Gastric Sleeve Transformation

Heel veel kleding heb ik nog niet gekocht, maar ik heb wat nieuwe broeken en shirts gekocht, omdat jij je in te grote kleding echt niet fijn voelt. Inmiddels draag ik 6 maten kleiner van broeken en kan ik ook mijn shirts in maat M/L kopen tegenwoordig! Dat is zo lang geleden. Broeken koop ik vaak goedkoop bij de Primark, omdat die binnen een paar weken echt te groot zijn en dan vind ik het zonde om veel geld uit te geven aan een broek. Zodra een broek begint af te zakken of te lubberen vind ik het al niet meer fijn om er in te lopen. De broek op de foto’s is eigenlijk ook al te groot aan het worden op dit moment.

Shirts koop ik wel wat meer en wat duurder. Mijn buik slankt ook het minst snel af, wat niet erg is, maar hierdoor kan ik dus wel langer plezier hebben van t-shirts. Zo heb ik laatste bij Otto.nl enkele nieuwe shirts gekocht. Twee daarvan staan op de foto hieronder. De top met de gekleurde bloemen heb ik ook in het zwart nog. Ik wil jullie heel graag laten zien hoe ik eruit zag voor mijn Gastric Sleeve. Dat kan je dan ook zien hieronder op de foto welke op Instagram staat. Dit was denk ik wel mijn zwaarste punt. Vorig jaar juni.

Maar nu terug naar het heden en naar hoe ik er nu uit ziet. Wetende dat ik nooit meer terug wil naar bovenstaande! Ik heb een echte gastric sleeve transformation ondergaan en ik hoop dat ik/mijn lijf het nog even doorzet! Ik had graag een jurk aangehad op de foto’s hieronder, maar gezien het zo moeilijk is om hier de maat van te beslissen, heb ik de jurken dit ik had besteld helaas weer terug moeten sturen naar Otto.nl. Ook is mijn figuur veranderd dus kan ik ander soort stijl jurken aan dan ik normaal deed, als ik al een jurk droeg. Dat is dus nog even zoeken! Kijk snel mee naar mijn nieuwe lijf!

Outfit by Jess 2.0! 

Gastric Sleeve Transformation 1

Gastric Sleeve Transformation

Gastric Sleeve Transformation

Gastric Sleeve Transformation

Gastric Sleeve Transformation

Hoe vinden jullie dat ik eruit zie, nu een halfjaar na mijn Gastric Sleeve? Ik ben echt super trots en blij met het resultaat! Wil jij meer artikelen lezen over mijn Gastric Sleeve transformation dan kan je die hieronder vinden! De kans zit er “dik” in dat ik nu meer outfit post ga delen met jullie om mijn nieuwe lijf te showen en om te laten zien hoe mijn verandering van kledingstijl gaat. Vinden jullie dat leuk?

De andere artikelen lezen welke te maken hebben met mijn Gastric Sleeve:

Traject voor een gastric sleeve
Gastric sleeve operatie en de dagen erna
6 weken na Gastric Sleeve
Drie maanden na Gastric Sleeve
Een halfjaar na de gastric sleeve operatie

Liefs Jessica, Life by Jess