Outfit by Jess – Bruiloft

Outfit voor een bruiloft

Vorige week donderdag hadden wij een bruiloft van vrienden van ons. Een mooie locatie, een mooie dag en een mooi outfit! De dag was compleet en we hebben ontzettend genoten. Twee jaar geleden waren we ook voor een bruiloft op dezelfde locatie en toen heb ik mijn jurk laten zien welke ik toen aan had. Deze keer laat ik jullie weer mijn bruiloft outfit zien. Niet mijn jurk, maar wel weer blote benen!

Outfit voor een bruiloft

Ik wilde graag weer wat nieuws kopen voor deze bruiloft. Altijd fijn om er mooi uit te zien. Samen met mijn moeder ben ik daarom ook Haarlem in geweest twee weken geleden. Op zoek naar een outfit voor deze bruiloft. Via internet had ik een hele gave leren rok gezien bij Zizzi. Dit is een winkel gespecialiseerd in grote maten kleding, maar dan wel leuke en hippe kleding! Ik paste de rok en ik was verkocht. Ik vond hem echt super leuk en hij stond ook nog erg goed.

En dan, moet je gaan kijken naar wat je er op gaat dragen?! Ik heb daar in de winkel diverse shirts/blouses geprobeerd, maar ik vond niet hetgeen wat erboven moest. Ik had op een gegeven moment een blouse aan welke ik uit mijn rok heb laten poffen. Ik snapte dat het idee leuk was, absoluut. Maar het enige wat ik zag als ik mijzelf van opzij bekeek was mijn buik. Dat is iets waar ik gewoon niet trots op ben en waar ik met Weight Watchers aan werk. Dus daar voelde ik mij echt niet fijn bij.

Wat dan? Ik heb de rok laten hangen en we zijn verder de stad in gegaan, misschien zag ik nog wat leuks. Toen we bij een andere winkel binnen waren zag ik een vest hangen met een panterprint en ineens dacht ik…. Als ik nou een strak topje draag die net over de rok valt, dan voelt het alsof mijn buik “verborgen” is. En ik heb laatst een pantervest gekocht met 3 kwartsmouwen, hartstikke leuk voor daarop! Op de terugweg zijn we weer bij Zizzi binnen gegaan en heb ik het idee nog even gepast met een shirt en vest van hen. Ja leuk! Dit wordt mijn outfit voor de bruiloft.

Jess in een rok

In Haarlem had ik ook nog een paar nieuwe schoenen gekocht, bij Nelson. Zoiets had ik al een tijdje op het oog, maar ik had ze nooit gepast of gekocht. Nu dacht ik passen en kijken of het me überhaupt leuk staat. Verkocht! Deze schoenen matchen toevallig echt super gaaf met mijn outfit. Kijken jullie mee hoe mijn bruiloft outfit eruit zag?! Ik ben benieuwd hoe jullie mijn outfit vinden. Laat het mij weten in de comments!

outfit voor een bruiloft

outfit voor een bruiloft

outfit voor een bruiloft

Liefs Jessica, Life by Jess