Outfit by Jess #2 Dress

Outfit by Jess dress

De vorige keer kreeg ik zulke leuke en lieve reacties op mijn outfit artikel, terwijl ik best wel onzeker was om dit online te zetten. Al die lieve reacties hebben me heel goed gedaan en laatst had ik een mooi outfit (a dress) aan naar een bruiloft en die wil ik ook aan jullie showen. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden?!

Outfit by Jess voor een bruiloft

Afgelopen vrijdag hadden wij een bruiloft van vrienden van ons. Zij trouwde op de speciale datum dit jaar, 7-7-17. Het was een mooie dag qua weer. ’s Middags zijn Vincent en ik naar de ceremonie geweest en ’s avonds was ik (amateur)fotograaf op het feest. Het bruidspaar wilde van ieder koppel dat kwam een foto hebben om later in een fotoboek te kunnen plakken, tuurlijk wil ik dat doen! Ook heb ik tijdens het feest nog wat foto’s gemaakt om een indruk te krijgen van die avond.

Vincent was die dag mijn hulpje en hield de mensen aan en droeg de tassen, zoals een echte pakezel haha. En toen zag ik mijn kans schoon dat hij mooi ook even fotograaf kon spelen om enkele foto’s te maken voor dit artikel. Dus mijn man achter de camera (net als bij de vorige outfit post).

En dan, voordat de bruiloft was, moest ik gaan bedenken wat ik aan wilde gaan trekken. Gezien ik al wat ben afgevallen (10kilo) vond ik het wel een mooi gebaar naar mijzelf toe als ik in een jurkje/dress naar de bruiloft zou gaan. Even showen met mijn lijf dat er al veel beter uit ziet dan een jaar geleden. Maar ga maar eens op zoek naar een jurkje als je jezelf nergens in kan voorstellen.

Mam, ga je mee naar het dorp, ik wil even voor een outfit kijken? Ja gezellig ik ga mee. Zo gezegd zo gedaan, liep ik met mijn moeder in het dorp. Kom Jess, nog even deze winkel in. Nee mam doe niet zo gek, dit is zo’n dure winkel. Maar toch naar binnen gedaan en wat vond ik daar… De dress voor de bruiloft.

Dress by Jess

De dress is van Betty Barclay en is gekocht bij Van Uffelen. Hij was €89,99, maar er ging nog 10% korting vanaf, en ik had nog een fashioncheck van €20,- die dezelfde week nog op moest, dus dat kwam goed uit! Uiteindelijk heeft de bruiloft dress me dus maar €50,- gekost! Kijk eens wat een leuk jurkje ik daarvoor heb!

Toen nog op schoenen jacht, ik kan met mijn rug nog niet heel lang op hakken lopen of staan en gezien dat er dit in zat die avond, wilde ik gaan voor sneakers. En wel hele witte sneakers. Nee totaal geen eisen, haha, dus de zoektocht was me er toch nog wel één. Uiteindelijk ben ik voor de witte sneakers geslaagd bij de Van Haren voor €24,90!

Ik ben benieuwd wat jullie van de jurk vinden, ik voelde me er in ieder geval heel fijn in, (met een correctie jurkje eronder) en ik heb een heerlijke avond gehad op de bruiloft.

Outfit by Jess dress

Outfit by Jess dress

https://www.instagram.com/p/BWSAHU7BsUM/?taken-by=lifebyjessblog

 

Wat vinden jullie van mijn/onze outfits? Gaan jullie nog naar een bruiloft deze zomer/dit jaar?

Liefs Jessica, Life by Jess