Op zoek naar een mooie winterjas

Op zoek naar een winterjas

Het is weer de tijd van het jaar om te gaan zoeken naar dat enige (dure) item in je gardarobe. Althans, ik vind het altijd een duur item, omdat ik bijna nooit onder de €100 – €150,- een winterjas kan vinden die ik mooi vind en fijn zit. Twee winters geleden heb ik een nieuwe jas voor mijzelf gekocht, maar daarna niet meer. Nu is mijn winterjas echt toe aan vervanging, de mouwen gaan kapot en ook de ritsen van mijn zakken begeven het. Tijd om te gaan shoppen!

Belangrijk bij het shoppen van een winterjas

Wat vind ik belangrijk aan een winterjas? Ik vind het fijn als deze wat langer is en een deel van mijn bovenbenen bedekt. Dit helpt niet voor mijn figuur, want daar wordt je optisch nog kleiner en breder van. Maar ik vind het vooral op de scooter heel erg fijn dat ik net iets over mijn bovenbenen heb. Tevens moet de jas dicht kunnen met een rits in het midden. Ook wil ik heel graag zakken hebben met ritsen erin, zodat ik hier ook mijn sleutels in kan stoppen zonder deze onderweg te verliezen.

De kleur van de jas maakt mij niet uit, hij moet goed zitten en dat is nog wel een probleem bij mij. Mijn schouders zijn vrij breed en daardoor komt het vaak voor dat ik mijn armen vaak niet omhoog kan tillen doordat het te strak zit. Op dit moment heb ik een beige jas, die dus ook snel vies wordt. Dat is echt wel een nadeel. Ik denk dat ik nu meer ga zoeken naar een winterjas die zwart is of legergroen.

Gezien ik veel op de scooter rij en ik dus ook wel eens wat regen mee pak, wil ik het liefst geen stoffen jas. Liever polyester ofzo, dan blijf ik nog een beetje droog als ik geen regenjas aan heb getrokken.

Shoppen

Ik ga jullie nu enkele jassen laten zien, duur, goedkoop, lang, kort, stof, polyester. Eigenlijk van alles wat, die ik mooi vind! Wie weet zien jullie er ook nog wat moois tussen staan om te shoppen!

Deze witte jas is van Cecil en kost €129,99. Ziet er super mooi en warm uit! Ik denk alleen niet dat ik mijzelf in een witte jas zie lopen. Waarom? Wit kleed niet zo goed af hé en gezien ik wel een stevig postuur heb denk ik niet dat dit mijn winterjas is.

Winterjas

 

Deze blauwe winterjas van KangaRoos vind ik echt super mooi. Een rits, je kan hem nog extra dichtknopen, zo te zien zakken die je wel dicht kan doen en een heerlijke warme capuchon. Maar zoals ik zei, het is een duur item in je gardarobe. Deze jas is namelijk €189,-.

Winterjas

 

En wat vind je van deze gave lange groene Icepeak winterjas? Deze prijs valt me nog mee, voor €129,99 ben jij de eigenaar van dit mooie item.

Winterjas

Kijk hoe grappig. Tijdens het zoeken kwam ik mijn eigen winterjas van dit moment tegen! Ik heb hem volgens mij alleen niet van Tamaris, maar van een namaak merk. Ik heb er in ieder geval geen €169,99 aan uit gegeven haha.

Winterjas

Zit er een jas tussen die jij ook mooi vind? Wat is voor jou een eis aan een winterjas? Ik ben heel benieuwd naar jullie meningen. Doen jullie 1 jaar met een winterjas of langer?

Liefs Jessica, Life by Jess