Op welke artikelen ik trots ben

Op welke artikelen ik trots ben

Inmiddels zijn er 450 artikelen online gekomen op Life by Jess. Wauw wat een aantal al voor de 3,5 jaar dat ik aan het bloggen ben. In juni 2017 heb ik al eens verteld op welke artikelen ik trots ben. Iets meer dan twee jaar later wil ik dat nu ook weer gaan doen. Er zijn namelijk wel diverse artikelen online gekomen waar ik echt blij mee ben en het dapper/stoer vond van mijzelf om deze online te plaatsen. Ik ben benieuwd of jullie de artikelen al kennen of nog herinneren!?

Op welke artikelen ik trots ben

1. Ik heb PCOS

In november 2016 deelde ik met jullie dat ik een hormoonstoornis heb, hoe ik erachter ben gekomen en wat voor een last ik ervan ervaar. Zelf ben ik heel blij dat ik dit met jullie gedeeld heb, en dat er zoveel lieve reacties kwamen. Ook veel reacties van mensen die ook moeilijk zwanger kunnen worden of hulp hebben gehad van het ziekenhuis. Dit is ook een artikel waar ik vaak naar verwijs als ik het heb over PCOS. Naar mijn mening was dit mijn eerste heel persoonlijke blog en wat ben ik blij dat ik dit gedeeld heb toentertijd met jullie.

2. Medische molen; Hoofdstuk is afgesloten

Dit artikel is een maand geleden ongeveer pas online gekomen. Dit artikel heb ik geschreven nadat ik al mijn overgebleven medicatie en gebruikte naalden naar de apotheek had gebracht als “afval”. Even lastig, maar fijn om nu eindelijk dit boek dicht te kunnen doen. Geen medische molen meer (voorlopig) voor ons, want wij hebben een prachtig mooie dochter mogen krijgen.

3. 7 jaar samen met Vincent

Een heel leuk artikel om te schrijven. Even terug in de tijd, van alle jaren heb ik wat opgeschreven wat voor ons de mooiste, moeilijkste en belangrijkste momenten waren binnen onze relatie. 7 jaar samen, 5 jaar getrouwd en een paar maanden ouders van Abby. Een hoop hebben we al meegemaakt, zoals je kunt lezen. Hopelijk komen er nog heel veel mooie momenten bij de komende jaren!

Op welke artikelen ben ik trots

4. Welke fertiliteitsbehandelingen zijn er?

Dit artikel is in februari 2018 online gekomen (al bijna anderhalf jaar geleden, dat zou ik niet zeggen als ik moest gokken). Dit artikel heb ik zelf geschreven, maar laten lezen/nakijken door een van de gynaecologen waar ik op dat moment mijn behandeling van kreeg. Heel lief dat zij dit wilde lezen, want ik wilde wel heel graag de waarheid aan jullie vertellen. Er is genoeg onwetendheid over alle fertiliteitsbehandelingen die er zijn, dus wilde ik het graag goed uitleggen aan jullie in Jip en Janneke taal. Dat is volgens mij goed gelukt!

5. Fotografie met mijn Nikon D5600

Na het aanschaffen van een nieuwe spiegelreflex camera ben ik weer veel op pad geweest om foto’s te maken. Deze heb ik gedeeld in een artikel. Wat ben ik trots op deze foto’s en nog steeds als ik ze terug zie. Ook dit is een artikel uit begin 2018. Inmiddels heeft de camera al heel veel meer foto’s mogen schieten. Ik zal binnenkort nog wat foto’s delen welke ik zelf heb gemaakt met mijn Nikon D5600.

Dus als je mij vraagt: op welke artikelen ben ik trots, zal ik bovenstaand lijstje aan je laten zien! Dit zijn voor mij speciale artikelen en ik hoop dat jullie deze ook hebben gelezen of alsnog gaan lezen! Welk artikel vind jij mooi/leuk/grappig/interessant op Life by Jess? Laat het me weten in de comments!

 

Liefs Jessica, Life by Jess

One comment

  • Brenda

    Wat handig zo’n overzicht met jouw favorieten! Zelf vond ik ‘7 jaar samen met Vincent’ een heel mooi artikel. Relaties zijn zeker niet makkelijk en het blijft hard werken. Fijn dat de tijd in NY jullie weer dichter bij elkaar hebt gebracht. Soms is het écht even nodig om ertussen uit te gaan 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge