Onze slaapkamer is nu wat gezelliger!

canvas doek slaapkamer

Voor wie bij ons wel eens in huis is geweest, die weet dat er weinig (zeg gerust) geen kleur op de muren zit. Alles is gestuct en wit geschilderd. Op dit moment moeten onze ruimtes de kleur nog hebben van de accessoires. Zo ook onze slaapkamer, maar wat een gave accessoire hebben we daar nu!

Het verhaal van onze slaapkamer

Wij slapen op zolder, dit was voorheen een echte rommel zolder, waar je eigenlijk nooit kwam. Deze was alleen maar te bereiken via een vlizo trap. Er was maar 1 raampje waar wat licht/lucht doorheen kon komen. Niks dus om te slapen, maar wat zo zonde was want het is zo een grote ruimte!  Slaapkamer

Zo zijn we begin 2015 begonnen met het plaatsen van een vaste trap naar zolder. Om daarna door te kunnen met de verbouwing. Een dakkapel te plaatsen, zo hadden wij ineens een super grote ruimte erbij in ons huis en eigenlijk hebben we toen vrij snel besloten om op zolder te gaan slapen, want ja we moesten toch zeker wel gebruik gaan maken van deze mooie ruimte!

De verbouwing is rustig aan verder gegaan en zo sliepen we begin juli voor het eerst op zolder. Toen nog zonder gordijnen want die zijn pas later gekomen!

Maar wat wil nu, onze slaapkamer is dus net als de rest van het huis wit… Heel saai eigenlijk en daar moest wat kleur in komen!

Canvas doek van Pixers

Om onze muren nog niet te hoeven schilderen in een kleur leek het ons leuk om iets aan de muur te hangen, maar wat?!

En toen, kwam daar de uitnodiging van Pixers,of ik een canvas doek wilde uitzoeken om op te hangen bij ons in huis! En wat kwam die uitnodiging op het juiste moment!

Even heb ik getwijfeld of ik een foto van Vincent en mij samen wilde laten afdrukken op Canvas. Toch heb ik besloten dit niet te doen, elke keer kijkend naar onszelf als we in bed liggen… Haha nee ik zag het niet voor me.

Zo hebben we gekozen voor een foto die Pixers zelf in de collectie hadden. Een collectie die echt ontzettend groot is! Hierboven zie je al de afbeeldingen die wij gekozen hebben. Een mooie pad onder bloesem bomen.

Slaapkamer

Het doek zat netjes ingepakt in noppenfolie, werd snel geleverd. Éen nadeel, vonden wij althans, we moesten het ophangsysteem zelf nog bevestigen op het doek. We moesten deze zelf in het midden op de bovenste lat vast spijkeren.

Op de foto lijkt het doek klein, maar het is een doek van 90*60cm, dus echt wel groot! Het staat ontzettend leuk in de kamer. Wij zijn er dan ook ontzettend blij mee!

Hoe hebben jullie je slaapkamer gestyled? 

Liefs Jessica, Life by Jess

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking