Nog 10 weetjes about Jess

Weetjes over Jess

Persoonlijke artikelen slaan heel erg aan, zo ook het weetjes about Jess artikel wat begin juli op de site online kwam. De statistieken lieten zien dat deze veel gelezen is en de afgelopen tijd heb ik nog meer weetjes over mij voor jullie verzamelt.

10 weetjes about Jessica

 • Vloggen? Nee ik denk niet dat je het mij snel ziet doen. Mezelf horen praten? Afschuwelijk! Maar zeg nooit nooit, want op Snapchat (Leuk als je me volgt via Jesje91) wordt het ook wel steeds makkelijker. Wel heb ik in mijn hoofd zitten om eens een vakantie video met jullie te delen, als wij op vakantie zijn geweest. Hiervoor heb ik al een Youtube Kanaal aangemaakt.
 • Sinds mijn 18e heb ik mijn rijbewijs en sindsdien heb ik maar 4 bekeuringen gehad, waarvan 3 met de auto voor de snelheid en 1 met de scooter, omdat ik over het fietspad reed. Oepsie!
  weetjes
 • Meezingen met de radio als ik aan het auto rijden ben. Heerlijk!
 • Ik heb altijd al bij een kookclub willen horen. Sinds dit jaar is het een feit! Zo zijn we dit jaar al 4 keer bij elkaar geweest. Benieuwd? Kookclub #1 Lasagne en chocoladekoekjesKookclub #2 Zoete aardappel & BrownieKookclub #3 Courgetti en Mango ijs & het laatste verslag Kookclub #4 op de gezonde tour.
 • Zoenende mensen in het openbaar, blegh! Een lief kusje no problem! Maar ik kan er niet zo goed tegen als mensen voor me neus uitgebreid elkaar huig aan het strelen zijn. Doe dat lekker in huis hahaha…
 • Weinig landen of steden weten mij zo te trekken dat ik er keer op keer terug naar toe wil. Maar er is 1 stad die dit wel in mij los maakt, namelijk New York City! Wat een fantastische stad is dit! Zo ontzettend gaaf.
  weetjes
 • (bijna) Altijd als wij spullen gaan uitzoeken voor het toilet of voor de tuin, of andere dingen voor in huis dan valt mijn oog altijd op het dure model van het voorwerp dat we zoeken. Ik heb een aangeboren dure smaak haha.
 • Wist je dat ik meer puur natuur de deur uit ga dan dat ik make-up op heb? In mijn Voornemens 2016 heb ik gezet dat ik vaker make-up wil dragen, en dit lukt aardig! Alleen nu ik veel thuis ben heb ik er geen zin in om me op te doffen.
 • Ik vind het, iets onsmakelijk hebben als vrouwen hun teennagels niet lakken als deze te zien zijn. Bij mijzelf kan ik er ook echt niet tegen, zo moest vorige week de nagellak eraf voor de operatie, dat is echt wel een dingetje hahaha…
 • Mijn droomauto is een Audi. Als ik ooit genoeg geld gespaard heb, of de loterij win, staat er Audi voor de deur! Ik hoef geen R8, maar een A4 is ook echt heel erg mooi.
  audi-1511756

Laat je in de comments 2 weetjes over jezelf achter? Lijkt me leuk om wat over jullie te weten te komen.

Liefs Jessica

12 comments

 • mathiske's mama blog

  Leuk, zo om weetjes over jezelf te delen. Bij deze 2 weetjes over mij… Ik heb echt een hekel aan audi rijders en audi mensen haha, erg he? Dat zijn echt van die zelf ingenomen aanstellerige types die vinden dat heel de weg van hen is. En ik vind audi’s tegenwoordig echt van die eenheidsworsten, wat vroeger een golf was is nu een audi (Sorry! ) nog een leuk weetje dan, ik hou echt ontzettend van chocolade, milka, Tony, whatever. Als ik een reep gekocht heb verstop ik hem soms zodat mijn man er af blijft. Haha
  mathiske’s mama blog heeft recent gepubliceerd…Klaar? bakken maar! Panna Cotta taartje.My Profile

  • Jessica (author)

   Haha grappig dat iedereen zo verschillend denkt het over auto’s. Gelukkig maar anders zouden er heel veel dezelfde soort auto’s op de weg rijden. Saai om naar te kijken. Ja chocolade… daar zeg je wat… hahaha hebben hebben hebben, oow jammer ik heb het niet in huis!

 • Lydia

  Oh, ik dacht dat ik zo’n beetje de enige was die niet tegen openbare klefheid kon! Gek is dat hè, er is eigenlijk helemaal niets raars aan maar toch kan ik er slecht tegen.
  Twee feitjes over mij? Hmm. Eén: ik heb nog geen rijbewijs, en al helemaal geen oog voor automerken. Als je mij een Golf aanwijst en beweert dat het een Audi is, geloof ik je meteen. En twee: ik heb vroegâh jarenlang dansles en muziekles gehad, maar nu doe ik beide al lang niet meer.
  Lydia heeft recent gepubliceerd…Lekker ontbijten met de broodbakmachineMy Profile

  • Jessica (author)

   Je bent echt niet de enige, het is heel normaal, maar op de een of andere manier heeft het iets ordinair/ongepast. Ben je al aan het lessen of hoef je niet zo nodig je rijbewijs te halen? (het is wel heel handig hoor 😉 ). Wat voor dansles heb je gehad vroeger, ik streetdance. En wat voor muziekles heb je gehad, heb je echt een instrument bespeeld? Ik moest en zou op blokfluit les van mijn ouders haha…

  • Jessica (author)

   Dank je wel! Vind dit soort artikelen ook altijd heel erg leuk om van een ander te lezen.

 • MetMirjam

  Leuk om te lezen! Twee feitjes over mij, gebaseerd op die van jou 😉
  – Ik kan ook echt niet tegen ‘aflebberen’ in het openbaar! Een kus – niks mis mee. Maar serieus.. meer hoeft toch ook niet!
  – Ik lak mijn teennagels zelden *oeps* – die van mij groeien alleen maar in en zijn extreem kort.. als ik daar een lakje op zou doen vallen ze alleen maar meer op haha

  • Jessica (author)

   Hahaha wat ben ik blij om te lezen dat ik niet de enige ben die niet zo goed tegen dat aflebberen kan in het openbaar.

  • Jessica (author)

   Hahaha ik vind het zo leuk om te lezen dat best veel mensen dat getong in het openbaar niks vinden!

 • Nicole

  Wat leuk dat je wat meer over jezelf vertelt op deze manier!

  • Jessica (author)

   Bedankt! Zo kan iedereen me wat beter leren kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge