Nieuwjaars bloghop + winactie

paashop, blogdoelen voor 2018, nieuwjaars bloghop Annic van Wonderen, masterclass ondernemen

Wat een feestelijke maand was december hé?! Heerlijk al die feestjes en zo jammer dat het voorbij is. Dat vonden Celine van The Beautyboulevard en Tessa van Daily Inception ook en zij organiseerde de nieuwjaars bloghop! Wil je weten wat dit is en welke te gekke winactie ik klaar heb staan voor jullie, lees dan heel snel verder op Life by Jess!

Nieuwjaars bloghop 2018

De wattes? De nieuwjaars bloghop! Het idee hierachter is dat je door te hoppen allemaal leuke, misschien wel nieuwe blogs kunt ontdekken. 35 Nederlandse bloggers doen mee met deze bloghop. Vanaf 1 januari t/m 7 januari komen er dus dagelijks 5 winacties online! Elke winactie loopt tot 14 januari dus genoeg tijd nog om lekker mee te hoppen en mee te doen met winacties! Wil jij al die winacties zien? Dan kan je ook terecht op de Facebookpagina van het Nieuwjaars bloghop event!

Winactie

Wat kan je winnen op Life by Jess? Dat ga ik jullie nu vertellen. Zelf ben ik helemaal fan van het boek dat ik mag gaan weggeven en ik hoop dat ik er iemand net zo blij mee kan maken als dat ik zelf van wordt! Het is namelijk het boek van Annic van Wonderen – Masterclass Ondernemen. Annic vertelt vol passie over ondernemen. Je krijgt tips, adviezen en ook deelt ze alle kennis die zij heeft met de lezer.

Durven – doen – doorzetten, dat is haar motto en door dit boek heeft ze al vele bestaande ondernemers, maar ook ondernemers in spe geïnspireerd om aan de slag te gaan en keihard te knallen. Ik heb dit boek gelezen en was helemaal onder de indruk! Dit wil ik jullie niet onthouden, daarom maak je nu kans op het boek Masterclass ondernemen. Wat moet je doen om kans te maken?

Extra kans om te winnen? 

Hoppen maar! 

Wat kan je nu doen om nog meer winacties te zien? Hoppen natuurlijk. Zo heeft Samantha van Mindbodybeauty.nl vandaag ook een hele leuke winactie online staan en morgen is het de beurt aan Mariska van Hoemaakjedat.com. Ik wens jullie heel veel plezier met deze ontzettend leuke nieuwsjaars bloghop! Ik vond het in ieder geval ontzettend leuk dat ik mee mocht doen aan deze hop en ik hoop dat ik iemand van jullie heel erg blij mag gaan maken met het boek Masterclass ondernemen van Annic van Wonderen.

Liefs Jessica, Life by Jess

18 comments

 • Emmy

  Leuke, waardevolle winactie! Ik heb het boek ook in huis en kan inderdaad zeggen dat je er veel uit kunt halen. 😉

 • Lodi

  Wat super leuk deze blog hop! Ik ben net gestopt met mijn onderneming, dus gun dit cadeau aan een ander, maar ik ga zeker de blogs even bij houden!

 • peggy

  Leuk boek he! Ik heb hem ook! Super handig en geeft mij veel motivatie :).

 • Manon

  Superrrrrr leuke winactiee ik doe heel graag mee heb al net alles gedaan

 • Lieke van Veen

  Leuk ik maak graag kans op dit boek van Annic. Ik ben niet van plan om ondernemer te worden, maar ik lees dat veel mensen ondanks dat toch veel motivatie uit dit boek hebben gehaald.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) en heb op het bericht gereageerd. Ik volg je ook op instagram (liekev24) en heb daar op het bericht gereageerd.

 • Marijke

  Leuke hop en leuke prijs heb je! Veel succes met het trekken van een winnaar voor dit topboek.

 • Ingrid

  Superleuke winactie. Lijkt me een interessant boek

 • els

  Lijkt me inderdaad ook ene interessante winactie.
  Ik wil anmelijk gaan ondernemen.
  leuk!

 • Aniek

  Leuk, deze bloghop! Ik ga ondernemen, dus kan dit boek wel gebruiken 🙂

 • Priscilla

  Wat leuk zo’n bloghop. Ik sla de winactie over want ik ken het boek al 🙂

 • Melissa

  Echt super leuk boek! Heb hem ook, succes mt loten straks

 • Marguerita

  Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar dit boek, als zzper kan ik er vast iets van leren dus maak graag kans, leuk!

 • Nicole Orriëns

  Het klinkt als een motiverend boek. Ik heb daar op het moment een beetje een hekel aan, dus ik doe evenniet mee aan deze winactie. Maar veel succes er mee natuurlijk.

 • Judith

  Hele gave winactie! Zij heeft heel wat te zeggen dus best benieuwd naar dit boek!

 • Anita te Gussinklo

  Super tof, ik doe graag mee en volg je via Instagram en heb de actie gedeeld op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge