5x muziek van vroeger toen ik tiener was

Muziek van vroeger, liedjes van vroeger

Vroeger luisterde ik al veel muziek, net als nu, maar de muziek van vroeger hoor je nu niet meer voorbij komen. Soms ben ik aan het zoeken naar liedjes van vroeger en kom je bij het luisteren van het ene liedje, het volgende oude liedje tegen. Ik deel er een paar met jullie vandaag en ben benieuwd of jij ze ook kent!

Muziek van vroeger

Als eerste, en meteen de beste haha, zijn de Spice Girls! Wat was ik een fan vroeger en ik heb gezegd als ze met een reünie tour komen ga ik erheen (mits ze compleet zijn). Weet je nog die schoenen met hoge plateauzolen? Echt zo gaaf (maar ik mocht ze niet van mijn moeder  🙁 Trauma’s heb ik eraan over gehouden haha… sorry mam! )

Nog een liedje die vroeger echt heel veel gedraaid werd. Ook op schoolfeestjes werd deze vaak wel gedraaid. Een bekende zangeres, Christina Aguilera. Wat een heerlijk nummer!

Je hebt ook van die groepen die een bepaalde tijd helemaal in waren en hit na hit scoorde, daar behoorde de volgende groep ook toe. Ken jij ze nog? Chipz! werd bekend in 2003 (toen was ik 12 jaar).

Wat heerlijk om door Youtube heen te scrollen op zoek naar muziek die toentertijd in was. Je komt zoveel muziek tegen waarvan je denkt Oowja! Die…Zo ook Las Ketchup! Een meidengroep van 3 meiden, die maar liefst 22 weken in de top40 heeft gestaan. Waar ik heel wat op gedanst heb en veel meer mensen met mij, gezien het dansje zo bekend was. Ik kan het nu nog wel als ik de muziek hoor hahaha erg hé!

En dan de laatste hit, wat een echte knaller was in 2003! Jongens alweer 14 jaar geleden en ik kan het nummer nog helemaal mee zingen, deze heb ik heel veel gedraaid. Als je hem hoort ken je hem vast nog wel. Outlandish met Aicha. Het nummer heeft 15 weken in de top40 gestaan van Nederland.

Ken jij ze nog?

Ik kan nog wel even doorgaan met nummers aan jullie laten horen, maar dan zijn we morgen nog niet klaar, binnenkort komt er vast nog een keer zo een artikel! Ken jij deze muziek nog en wat is een nummer die jou is bij gebleven uit die tijd? Laat het me weten in de comments!

Liefs Jessica, Life by Jess