Mooie tassen op een rijtje #1

Welke vrouw droomt er niet van? Een kast met voor elke tas een eigen plek. Zo kan je ze in 1 oogopslag allemaal zien en kiezen welke tas er bij je outfit past. Het lijkt mij geweldig beschreven kast te hebben, alle tassen op een rij.

Helaas zit het nu anders in elkaar. Ik gebruik vaak 1 handtas totdat die aan vervanging toe is, of totdat ik vind dat ik weer een nieuwe mag kopen. Toch wil ik ooit nog wel eens mijn tassencollectie uitbreiden.

Van welke tassen maakt mijn hart een sprongetje?

Pepe Jeans Tassen

Zo vind ik deze tas van Pepe Jeans echt ontzettend gaaf. Hij is €84,95 bij Zalando.

Michael Kors Tassen

In een echte tassencollectie hoort ook een echte Michael Kors tas, dit is een beauty, en de prijs ook €349,95 bij Zalando.

Furla Tassen

Wat vinden jullie van deze klein maar fijne Furla ? Fijn voor een avondje uit waar je je pasjes en wat geld in kan houden. En je telefoon als je mazzel hebt.. 😉  Ook deze is te krijgen op Zalando en kost best veel voor zo een klein beetje materiaal.. €189,95

Liu Jo Tassen

Nog een die naar mijn mening duur is: Een Liu Jo. Te koop bij Wehkamp met een prijskaartje van €169,95.

Nu ben ik zelf niet het type dat heel veel geld uit gaat geven voor een mooie tas, voor een echte MK zal ik het er nog wel een keer voor over hebben, maar verder niet. Vandaar hier ook een paar mooie tassen welke ik betaalbaar vind.

rains Tassen

Deze rugtas van Rains vind ik ook erg gaaf. Stoere uitstraling en je kan er veel in meenemen. Ook niet onbelangrijk. Te koop bij Zalando voor €69,95.

Morgan Tassen

Deze kleine schattige, kleurrijke schoudertas voor €45,- te krijgen bij Wehkamp.

Pieces Tassen

Nog zo een mooie kleine schoudertas, maar dan een neutrale kleur van Pieces. Bij Wehkamp te koop voor €25,-

van haren Tassen

En als laatste een grotere handtas, welke van Graceland is, het merk van Van Haren, voor €34,90 ben je in het bezit van deze gave tas.

Welke tassen vinden jullie mooi uit bovenstaand artikel?  Of heb je zelf een bepaalde tas die je heel graag wilt hebben? Wat vinden jullie het maximale bedrag om uit te geven aan een tas?

Ik ben heel benieuwd naar jullie mening!

Liefs Jessica