Month by Jess # Januari een verdrietig begin

Month by Jess Januari

Vandaag laat ik jullie kennis maken met een nieuwe rubriek op Life by Jess. Aan het begin van elke nieuwe maand, kijk ik terug op de maand die achter mij ligt. Hoe was deze maand voor mij, is het een mooie maand geweest en wat voor bijzondere/leuke/mooie/verdrietige momenten heb ik meegemaakt? Deze keer de maand Januari met een verdrietig begin.

Month by Jess – *Januari een verdrietig begin*

Dag lieve opa

Waar wij verwacht hadden deze eerste maand van 2017 mooi te begonnen, werd helaas heel verdrietig. Mijn opa is overleden op Oudjaarsdag, en hebben we vrijdag 6 januari de mooie en waardevolle uitvaart gehad. Deze week heb ik in een soort van roes beleefd, ik ben enkele keren naar opa geweest en ook probeerde ik er te zijn voor de mensen om mij heen.

Opa was een stille man, een man van weinig woorden, tot het moment dat hij op zijn praatstoel zat. Mooie herinneringen zal ik nooit vergeten. Alle uitjes die wij vroeger hebben gemaakt, de nachten logeren om vervolgens om 23:00 uur ons bed uit te komen, om nog gezellig beneden te zitten met een bakje chips. De dagen dat ik met opa en oma naar kienen ging, waar ik heel veel prijzen mee nam, waar opa stilletjes heel trots op was. En zo zijn er nog vele mooie herinneringen aan opa.

Zoals u was, bent u stilletjes gegaan. Dag lieve opa. 

Bioscoop & vrienden

Eind december heb ik mijn bioscooppas opgezegd, januari was dan ook de laatste maand dat ik nog onbeperkt naar de bioscoop kon gaan, dus daar moest ik nog even gebruik van mij. Deze maand ben ik naar Soof2, The Passenger en Onze jongens geweest. The Passenger was echt een hele mooie film, zeker een aanrader als je nog een keer naar de bioscoop wilt.

In januari zijn we veel met vrienden geweest, zo hebben we een keer gegourmet met vrienden van ons, zijn we enkele keren op verjaardag geweest en zijn we twee keer op kraamvisite geweest. Ook zijn vrienden langs geweest welke op oudjaarsdag bij ons waren op het moment dat wij hoorde dat opa was overleden. We hebben samen gekeken naar de mogelijkheden voor een vakantie samen.

Concert, sauna en een nachtje weg

Zaterdag 7 januari ben ik samen met mijn moeder en zusje naar het Ziggodome geweest. Daar speelde André Rieu zijn nieuwjaarsconcert. Het was mooi om eens mee te maken.

Month by Jess januari 2017

Hij kan in zo een grote ruimte, zoveel sfeer brengen. Op een gegeven moment waren er 150 paren die de wals danste. Super gaaf om te zien! Vanaf nu komt hij elke eerste zaterdag van januari naar het Ziggodome om een nieuwjaarsconcert te geven.

Maandag 9 januari ben ik samen met mijn beste vriendin naar Thermen Bussloo geweest. We hadden een heerlijk dagje sauna gepland.

Month by Jess januari 2017

Na de sauna zijn we doorgereden naar Zwolle, naar het Van der Valk hotel waar we een overnachting geboekt hadden. Wat een mooi hotel en wat een mooie kamer. Dinsdag zijn we Zwolle in geweest en hebben we rond gewandeld in Batavia stad, even kijken of ze mooie Michael Kors tassen hadden, maar helaas…Na het avondeten zijn we lekker naar huis gegaan.

Leuk nieuwtje

Wat zou dan het leuke nieuwtje zijn? Wij hebben deze maand ons nieuwe “gezinslid” besteld! Wat is dat dan? Ik zal het jullie heel snel vertellen.

Vincent is begin januari met onze scooter gevallen, het was glad en toen gleed de scooter uit. Vincent heeft er gelukkig niks aan over gehouden, maar ondanks dat de val niet zo heel hard was, had de scooter wel veel schade. Het zou enkele honderden euro’s gaan kosten om hem te laten maken, dan kwam er ook nog een onderhoudsbeurt aan waar banden vervangen moesten gaan worden.

Gezien het ons maar iets meer zou gaan kosten om een nieuwe scooter aan te schaffen, hebben we de keuze gemaakt om dit te doen! Mijn scooter was net 4 jaar oud en had 13.000km gereden. En nu krijg ik eind februari een nieuwe scooter, vers van de pers! Ik kan niet wachten, hij had al binnen kunnen zijn, maar er zijn wat problemen met het leveren van de gekozen kleur. Hoe moeilijk kan mat zwart zijn???

Dit was Januari 2017

Dit was dan de eerste maand van 2017 alweer wat is het snel gegaan. Hoe was jullie eerste maand van het nieuwe jaar? Heb je al mooie dingen mee mogen maken of net als bij mij iets verdrietig of heftigs?

Ik hoop dat jullie februari net zo mooi wordt of nog mooier.

Liefs Jessica, Life by Jess

 

 

7 comments

 • Mathiske -gelukineenrompertje-m

  Leuk zo’n terugblik op de maand! Gecondoleerd met je opa.

  Heerlijk zin dagje sauna ik kan daar altijd erg van genieten. Ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe scooter!
  Mathiske -gelukineenrompertje-m heeft recent gepubliceerd…Woehoe! Ik ben jarig!My Profile

  • Jessica (author)

   Dank je wel meis! Was even een hele rare start van de maand en het jaar. De sauna was wel echt iets wat heerlijk was daarna, even niks relax en rust.

 • Mathiske -gelukineenrompertje-

  Leuk zo’n terugblik op de maand! Gecondoleerd met je opa.

  Heerlijk zin dagje sauna ik kan daar altijd erg van genieten. Ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe scooter!
  Mathiske -gelukineenrompertje- heeft recent gepubliceerd…Woehoe! Ik ben jarig!My Profile

 • Doreen

  he skattie. me myself and i veel gewerkt in januari. sterkte met het verlies van je opa. wat brengt februari??? voor mij betekent het dat mijn vakantie heel dichtbij komt..

  • Jessica (author)

   Wat brengt Februari, ik mag weer terug in mijn trouwjurk, dat is wel een hoogtepuntje van februari denk ik. Begin maart staat het maandoverzicht op Life by Jess!

 • Lin

  Leuk meis een maandoverzicht! Gecondoleerd met je opa. Blijven moeilijke dingen, dikke knuffel voor jou.. Wat leuk dat je in mijn geboortestad Zwolle was 😉 En die sauna klinkt heerlijk, na de zwangerschap ook maar weer eens snel doen! Liefs Lin!

  • Jessica (author)

   Dank je wel meis XXX is en blijft lastig, hij begint nu ook pas een beetje binnen te komen. Zwolle is een leuke stad, echt een leuke dag gehad daar. Als ik weer een keer in de buurt ben geef ik een gil 🙂 Liefs xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge