Month by Jess # Februari Sauna & fotoshoot

Month by Jess Februari

Vandaag weer een artikel in de rubriek Month by Jess. Aan het begin van elke nieuwe maand, kijk ik terug op de maand die achter mij ligt. Hoe was deze maand voor mij, is het een mooie maand geweest en wat voor bijzondere/leuke/mooie/verdrietige momenten heb ik meegemaakt? Deze keer de maand februari met veel mooie, gezellige momenten.

Februari

De kortste maand van het jaar is weer voorbij, wat is het toch allemaal snel gegaan. Wel komt nu de lente steeds meer in zicht en daar wordt ik heel erg blij van!

De maand februari had niet een overheersend moment, maar gelukkig had deze maand veel mooie momenten. Zo is begin februari Vincent zijn oma weer een jaartje ouder geworden (87 jaar). Ze heeft een leuke verjaardag gehad met allemaal familie om haar heen.  Ook had ik in februari mijn laatste naailes, binnenkort volgt er nog een artikel met alle creaties!

Een nachtje weg & Gezelligheid met vrienden

Month by Jess FebruariVrijdag 17 februari op zaterdag 18 februari zijn Vincent en ik een nachtje weg geweest. We waren in Uden bij het Van der valk hotel. Een erg mooi modern hotel. We waren daar omdat een kindje van vrienden van ons zijn verjaardag vierde die zaterdag, en hun wonen op een kwartiertje rijden van Uden, en Vincent en ik vinden het dan altijd heerlijk om er een nachtje weg aan vast te plakken zodat we niet op één dag heen en weer moeten rijden.

Ook hebben we deze maand een verjaardag gehad van een vriend van ons, zijn we op visite geweest bij vrienden die wij hebben leren kennen in 2015 op vakantie. We gaan samen op vakantie en zijn nu aan het kijken waar we heen gaan. Ook heb ik een zondag doorgebracht met mijn beste vriendin, en waar? Achter de laptop om samen Sims te spelen en huizen te bouwen, haha, guilty pleasure!

Een dagje/avondje weg

Deze maand ben ik drie keer naar de bioscoop geweest, een keer met mijn vriendin waarmee ik voorheen naar de bioscoop ging. We zijn toen naar La la Land geweest, een beetje een gekke/vage film. Met mijn beste vriendin ben ik naar 50 tinten darker geweest! Wauw wat een gave goede film!  Een vriendin van de kookclub wilde ook nog heel graag naar 50 tinten en samen met haar ben ik dus ook nog een keer geweest.

Vorige maand ben ik met mijn beste vriendin naar de sauna geweest en toen zei mijn moeder dat zij ook wel weer eens wilde binnenkort, nou ik vind het niet erg om mee te gaan, dus deze maand ben ik samen met mijn moeder aan het einde van de middag naar een sauna hier in de buurt geweest. Een kleine sauna, maar wel een sauna waar je alles hebt wat je nodig heb in de sauna, het was heerlijk!

Fotoshoot in trouwkleding

Month by Jess FebruariEn dit was toch eigenlijk wel het allerleukste van de hele maand, later volgt er nog veel meer over. Maar zondag 19 februari zijn Vincent en ik afgereisd naar Bleiswijk om weer terug in onze trouwkleding te gaan en weer op de foto te gaan. Wat was het gaaf en gezellig, de foto’s die ik tot nu toe terug heb zijn ontzettend leuk en ik ben heel benieuwd naar de rest, uiteraard krijgen jullie ook een paar foto’s te zien, tegen de tijd dat ik alles ontvangen heb!

Hier een selfie die wij zelf even snel gemaakt hebben toen we even aan het wachten waren. Zo bijzonder om weer terug in mijn trouwjurk te gaan, zo een jurk geeft je zo een mooi goed gevoel!

Houd ook zeker mijn Facebookpagina en Instagram in de gaten voor nog meer foto’s!

Hoe was jullie februari maand? Hebben jullie mooie, speciale, of misschien verdrietige momenten mee gemaakt?

Liefs Jessica, Life by Jess