Month by Jess # September een drukke maand

Het is weer tijd om terug te kijken naar een maand die geweest is. De maand september ligt alweer achter ons. Ik ga het nog maar een keer zeggen, maar wat gaat de tijd ontzettend hard. We gaan alweer maand tien van 2017 in. Deze maand heb ik veel leuke dingen gedaan, maar ik echt van genoten heb.

Month by Jess – September

Ontspanning

In september heb ik een paar hele leuke dingen gedaan om te ontspannen. Zo heb ik met kerst 2016 een cadeaubon gekregen voor een massage en deze heb ik ingelost. Eindelijk een keer. Ik ging al vaker naar haar (mijn buurvrouw) om een massage te nemen, en die cadeaubon is echt super fijn! De ontspanningsmassage was echt heerlijk.

Ook heb ik samen met mijn moeder wat ontspannends gedaan. Iets wat nog wel op onze “bucketlist” stond om een keertje te doen. Aangezien ik nog een cadeautje moest hebben voor haar verjaardag, besloot ik dit te doen. We zijn namelijk gaan floaten (drijven). Vooraf gaand hadden we ook een nek- rug- schoudermassage en daarna een uur floaten. Floaten is letterlijk drijven en dat doe je ook. In een speciale cabine, met heel zout water. Je drijft en kan helemaal relaxen. Het was heel leuk om een keer te doen, maar wat is het lastig om je volledig te ontspannen. Liggend in het water voelt het toch heel vreemd om je volledig over te geven aan het drijven. We gaan dit waarschijnlijk nog wel een keertje doen.

Ook ben ik samen met mijn (bioscoop) vriendin naar de bioscoop geweest. Het was lang geleden dat we elkaar gezien hadden en ook lang geleden dat we naar de bioscoop waren geweest. Everything Everything draaide in de bioscopen en daar wilde we allebei heel graag heen. Dat hebben we deze maand gedaan, het was weer gezellig als vanouds en ook de film was goed.

Buiten de deur eten

Begin van de maand ben ik samen met twee vriendinnen uiteten geweest bij Loetje. Die biefstukken daar zijn toch zo heerlijk! Als ik ooit bevallen ben, als ik dit mag meemaken natuurlijk, dan ga ik zo snel als kan, een biefstuk eten bij Loetje haha… Te lekker!

Ook ben ik gaan lunchen met mijn zusje en mijn oma. Sinds mijn opa is overleden ga je toch weer iets anders naar alles kijken en ga je momenten inplannen met oma om mooie herinneringen met haar te maken. Zo zijn mijn zusje en ik gaan lunchen met haar. Breekt haar dag, wij hebben een mooie herinneringen erbij en het was super gezellig!

Voor mijn moeder haar verjaardag zijn we uiteten geweest bij Bregje in Beinsdorp. Bregje is een proeflokaal en hier kan je in het weekend van €14,50 een 3 gangenmenu eten. Het is echt lekker eten en je krijgt ook echt voldoende eten. Op maandag, dinsdag, woensdag kan je hier zelfs een 3 gangenmenu krijgen voor €12,50! Toch geen geld voor lekker eten!

September Bregje

Blogger by Nature

Begin september heb ik een super leuke dag gehad bij het Blogger by Nature event. Een event georganiseerd door 3 bloggers. De dag begon om 10:00uur, je had de mogelijkheid om diverse trainingen bij te wonen, te netwerken en andere bloggers te ontmoeten. Door deze dag heb ik heel veel geleerd en heb ik veel nieuwe inspiratie opgedaan. Die inspiratie ben ik nu aan het uitwerken, door onder andere bezig te zijn met Life by Jess 2.0! Deze site zal voor het einde van het jaar nog live gaan. Hebben jullie tips voor mij, laat het mij weten, ik hoor ze heel graag.

September Blogger by Nature

Ook ben ik steeds meer aan het nadenken of ik Life by Jess ga inschrijven bij de kamer van koophandel. Aan de ene kant twijfel ik, maar aan de andere kant heb ik op het event geleerd dat ik trots moet zijn op wat ik heb en daar ook echt achter moet staan!

Voor deze dag heb ik visitekaartjes laten maken, waar ik echt ontzettend trots op ben. Ik vind ze zo ontzettend mooi, duidelijk en strak geworden! Gelukkig heb ik er op het event heel veel uit kunnen delen.

September, Visitekaartje Life by Jess blog

Avond/dag/weekend weg

In september zijn we een weekend weg geweest met de vader van Vin. Zoals in het dagboekje van toen al beschreven, stonden zij op de camping met de caravan en zijn wij een weekend over gekomen en zaten we daar in een huisje. Op naar volgend jaar.

Ook heb ik lekker een weekend alleen thuis gehad. Vin was met een vriend naar Oxford, eindelijk, want ze zeggen al jaren dat ze dit willen doen. In dat weekend ben ik naar een kattenshow geweest bij ons in de buurt. Meer om de fokker van onze tweede knappe man weer eens te zien, maar jeetje wat een mooie beesten waren daar. Dan mis ik onze twee mannetje echt heel erg en dan kriebelt het wel weer heel erg om zo een mooi beestje een huisje te geven. Alleen heel bang dat wij deze ook weer weg moeten brengen.

September, Best gelezen artikelen, Harvey jaaroverzicht 2016

Samen met mijn moeder ben ik op kraamvisite geweest bij vrienden van ons. Een lief klein meisje. Ik was helemaal in mijn element, ik mocht haar vasthouden en zelfs een flesje geven. Heerlijk om dan even zo een mooi klein wondertje vast te houden en te zien.

Op oudjaarsavond van mijn moeder (de dag voor haar verjaardag) zijn we met het gezin naar een openluchttheater geweest in de buurt. Daar speelde de Edwin Evers Band. Ze speelde diverse nummers, oud, nieuw, Engels, Nederlands, alles door elkaar. Het was een hele mooie avond, met het zien van een vuurbal en het samen zijn. Zo bijzonder dat dit allemaal nog kan!

Nieuwe woonkamer

Later een heel uitgebreid artikel hierover, maar wij zijn bezig met het omgooien van onze woonkamer. In september hebben wij de meubelen besteld en hebben wij al een begin gemaakt met het klussen in onze woonkamer. De before foto’s zijn al gemaakt!

Als ik zo alles achter elkaar zie heb ik best veel gedaan. Het was een heerlijk maandje en ik hoop dat de komende maanden van 2017 ook nog zo leuk zijn. Ik kan nog wel wat tips van jullie gebruiken! Ik heb namelijk in september gehoord dat ik beter glutenvrij kan eten, ik ben op zoek naar tips! Laat het mij weten als je lekkere recepten hebt of andere tips. Hoe was jullie maand? Heb je veel leuke dingen gedaan of was het juist een maand waarin je niet fijn in je vel zat?

Volg je mij al op Facebook & Instagram?

Liefs Jessica, Life by Jess